Trei funcții noi Google Maps pe care ar trebui să le cunoașteți. Cum poți afla când prietenii sosesc sau pleacă dintr-o locație

Sambata, 13 August 2022, ora 23:15
8799 citiri
Trei funcții noi Google Maps pe care ar trebui să le cunoașteți. Cum poți afla când prietenii sosesc sau pleacă dintr-o locație
Persoană care folosește Google maps FOTO Unsplash

În săptămânile următoare veți putea folosi numeroase funcții noi pe care Google Maps le adaugă aplicației sale pe iOS și Android.

Cea mai recentă versiune vă va fi mai utilă pentru a vă arăta calea cea mai bună de urmat când mergeți cu bicicleta și vă poate anunța ori de câte ori un prieten sau o rudă ajunge în siguranță.

Google Maps vă va spune când prietenii dvs. sosesc sau pleacă dintr-o locație

O nouă funcție pe care Google a adăugat-o în aplicația sa Maps vă alertează când un prieten sau o rudă ajunge sau pleacă dintr-un anumit loc.

De exemplu, poți cere să fii informat când prietenul tău ajunge dacă aștepți să vă întâlniți la un spectacol.

Persoana ale cărei notificări doriți să le primiți trebuie mai întâi să vă ofere acces la locația sa, aceasta va fi informată când faceți cererea și poate alege să o respingă.

Alegeți simbolul profilului și atingeți Partajarea locației pentru a începe.

Alegeți persoana din lista a cărei notificări de locație doriți să le solicitați. Apoi, faceți clic pe Enter pentru a adăuga adresa unei persoane de contact, astfel încât să puteți primi actualizări de la acesta.

Următorul pas este să selectați un loc țintă și ora de sosire sau de plecare, apoi atingeți Salvare.

Explorați virtual clădiri și monumente

Google lansează vederi aeriene ale aproximativ 100 de monumente din orașe, inclusiv Barcelona, ​​Londra, New York, San Francisco și Tokyo, ca o previzualizare a introducerii noului său instrument Surround View.

Datorită acestei actualizări, puteți explora virtual clădiri precum Empire State Building. Accesați secțiunea Fotografii din Google Maps după ce căutați un reper pentru a vedea dacă o clădire este disponibilă.

Informații despre traseul de ciclism detaliat

În scurt timp, veți putea verifica traseele de biciclete pentru a decide în ce direcție să mergeți dacă faceți naveta aproape în întregime cu bicicleta.

În plus, veți putea vedea schimbarea cotei de-a lungul drumului, nivelul traficului și dacă există pante sau trepte abrupte.

Traseul va indica dacă veți merge cu motocicleta pe o autostradă sau pe o stradă a orașului.

Google a anunțat că va începe să introducă această nouă funcție în săptămânile următoare în orașele în care indicațiile pentru biciclete sunt accesibile.

Studiu de caz: Google Maps versus Waze. Ce preferă șoferii
Studiu de caz: Google Maps versus Waze. Ce preferă șoferii
Un studiu recent, realizat de MarketWatch, a dezvăluit preferințele șoferilor în privința aplicațiilor de navigație. Conform studiului, aproximativ 70% dintre participanți folosesc Google...
Google Maps vrea să îi convingă pe șoferi să nu mai folosească atât de mult mașina. Noile funcții adăugate
Google Maps vrea să îi convingă pe șoferi să nu mai folosească atât de mult mașina. Noile funcții adăugate
Google Maps introduce o nouă funcționalitate menită să încurajeze utilizatorii să opteze pentru alternative mai ecologice la călătoriile cu automobilul, cum ar fi transportul în comun sau...
#Google Maps, #Google Maps functie noua, #prieteni, #locatie, #Monumente, #trasee, #biciclete , #stiri it-c
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Să vez' divoarțe!
Poza Teddy62
Teddy62
rank 5