Gomag LevelUp Summit: participă gratuit la ediția II a evenimentului online realizat exclusiv cu partenerii Gomag

Advertorial
Marti, 28 Iunie 2022, ora 18:20
3789 citiri
Gomag LevelUp Summit: participă gratuit la ediția II a evenimentului online realizat exclusiv cu partenerii Gomag
FOTO: Gomag.ro

Echipa Gomag continuă seria evenimentelor pentru eCommerce din 2022 cu Gomag LevelUp Summit, pe 11-15 iulie.

Conferința, ajunsă la cea de-a doua ediție anul acesta, este organizată pentru a veni în sprijinul comunității Gomag: clienții platformei, parteneri de marketing și alte servicii, urmăritori ai materialelor educative Academia Gomag și pasionați de eCommerce.

Pe scena virtuală Gomag LevelUp Summit vor fi prezenți aprox. 15 experți în marketing și eCommerce dintre partenerii și clienții Gomag, ce pregătesc exclusiv materiale practice, nou-nouțe, utile pentru cei prezenți.

Participarea la sesiunile live este gratuită și încurajată, deoarece, ulterior, înregistrările video vor fi disponibile doar pentru clienții Gomag.

Înscrierile se fac pe site-ul Gomag.

De ce să participi la Gomag LevelUp Summit?

În comerțul electronic, lunile de vară sunt, pentru majoritatea comercianților, mai puțin satisfăcătoare decât în mod obișnuit.

De aceea, o ocazie precum Gomag LevelUp Summit este atât o oportunitate pentru a descoperi noi soluții și strategii de aplicat pentru creșterea vânzărilor sau fidelizarea clienților, cât și un mod în care să obții maximum din timpul pe care îl ai la dispoziție.

Evenimentul aduce informații și practici utile pentru antreprenorii din eCommerce, cu afaceri la început, dar și cu business-uri care au istoric pe piață, pentru angajații afacerilor online, pentru furnizori de servicii eCommerce, agenții și oameni de marketing, bloggeri și influenceri, studenți și așa mai departe.

LevelUp Summit este un eveniment 100% online, 100% gratuit, așa că nu mai e nevoie să faci pregătiri costisitoare pentru a participa.

Ai nevoie doar de un dispozitiv pe care să urmărești sesiunile live, și timp dedicat pentru a învăța lucruri de care sigur ai nevoie. Acestea au loc pe Zoom, precum și în grupul de Facebook eCommerce cu Gomag, de 3 ori pe zi, în perioada specificată.

Echipa Gomag a pregătit diverse surprize pe parcursul evenimentului, dar și după finalul acestuia. Reamintim că înregistrările sesiunilor live vor fi disponibile ulterior doar clienților Gomag, în modulul Academia din platformă.

Nu uita, ești așteptat la Gomag LevelUp Summit, pe 11-15 iulie 2022!

Agenda Gomag LevelUp Summit

Evenimentul are loc online sub forma unor sesiuni live organizate în fiecare zi din perioada 11-15 iulie 2022.

Trainerii invitați pregătesc prezentări originale și studii de caz pe subiecte precum optimizarea gestiunii unui magazin online, strategia de business, noutăți și soluții pentru promovarea eficientă a unei afaceri online, Google și Facebook Ads, SEO și link building pentru eCommerce, extinderea vânzărilor online, creșterea valorii coșului de cumpărături, automatizare task-uri, fidelizarea clienților și scalarea business-ului.

Totul în contextul Gomag și oportunități de creștere!

Printre speakerii prezenți la Gomag LevelUp Summit se numără Cătălin Macovei (Moloso Agency), Raluca Radu (MTH Digital), Ovidiu Balcacian (The Pharmacy Agency), Dan Trifan (BeautyBee), Ciprian Cazacu (easySales), Vlad Niță (DoAds), Mihai Alexandru Andrei (WebDigital), Constantin Paraschiv (Polti), Elvis Floroiu (ZOTIS Media), Darius Mureșan (WhitePress), Andreea Rusz (Gomag) și lista continuă.

LevelUp Summit este moderat de Cosmin Dărăban, CEO și Co-Fondator Gomag. Tot el va deschide oficial evenimentul cu o sesiune live pe 11 iulie, de la ora 9:00 AM.

În cele 5 zile de eveniment se organizează sesiuni pe subiecte diferite, astfel încât studiile de caz și datele prezentate să răspundă întrebărilor participanților.

Cauți modele de marketing și vânzări care funcționează, dovedit? Înscrie-te și tu la summit!

Organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vând peste 2700 de magazine online din toate industriile. Printre clienții acesteia se numără MindBlower, ProduseCosmetice.ro, MagazinTraditional, Polti, SportPartner, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori și mulți alții.

Platforma se diferențiază de concurență prin funcționalități native exclusive pentru piața românească, precum modulul de creare landing page & blog direct în platformă, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator temă și 155+ de aplicații presetate.

Înregistrează-te acum www.gomag.ro/blog/levelup-summit

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Gomag, #summit , #stiri afaceri