Conferință & zona expo la Gomag SUMMIT, eveniment pentru antreprenori pe 28 martie, în București. Vezi ce se pregătește

Advertorial
Marti, 07 Martie 2023, ora 18:39
3864 citiri
Conferință & zona expo la Gomag SUMMIT, eveniment pentru antreprenori pe 28 martie, în București. Vezi ce se pregătește
FOTO: gomag.ro

Pe 28 martie 2023, la Grand Hotel Bucharest, este organizat cel mai mare eveniment Gomag din acest an. Gomag SUMMIT & eCommerce Fest își propune să atragă 300 de participanți din București, dar și din țară, pasionați de creșterea afacerilor pe care le dețin sau pentru care lucrează.

Sub sloganul ”Aici găsești cele mai tari produse, servicii și strategii pentru creșterea afacerii tale în vânzări și profit”, evenimentul îmbină zona de conferință cu sesiuni de tip prezentare și panel, cu zona de festival, pentru o zi întreagă.

Biletele de participare la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest s-au pus deja în vânzare pe site-ul evenimentului, iar până pe 14 martie este valabilă oferta Early Bird.

La achiziționarea biletului, organizatorii oferă o colecție de bonusuri în valoare de 4.500 de lei, constând în cursuri video și materiale digitale în Academia de eCommerce.

Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt TBI Bank, NewsMAN, BaseLinker și Mokka.

De ce să participi la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2023

Pentru prima dată organizat în format fizic, Gomag SUMMIT a adunat de-a lungul timpului zeci de mii de participanți din online.

Echipa selectează de fiecare dată speakeri cu ani buni de experiență, ce livrează conținut și informații practice, care odată aplicate au potențial să accelereze creșterea afacerilor din România, maximizând impactul online-ului.

Gomag SUMMIT & eCommerce Fest se anunță a fi un nou reper între evenimentele de profil din țară, cu prezentări și discuții epice pe scenă, dar și prioritizarea interacțiunii în sală.

Pe tot parcursul zilei de 28 martie, organizatorii pregătesc premii și oportunități atât în cadrul conferinței, cât și în zona eCommerce Fest, unde participanții pot discuta direct cu furnizorii de servicii și produse prezenți la standuri.

Summit-ul este, în același timp, o ocazie de neratat pentru a deschide discuții cu alți participanți, antreprenori cu experiență și business-uri premiate, dar și specialiști de marketing, creatori de conținut și oameni ce lucrează zi de zi în domeniu, sau vor să înceapă o afacere.

Schimbul de idei și informații în tot acest context este inestimabil, în special când obiectivul e acela de a găsi formula perfectă pentru creșterea propriei afaceri.

Nu în ultimul rând, rezervarea biletelor la eveniment oferă acces instant la o colecție extraordinară de cursuri și materiale digitale pentru dezvoltarea profesională.

Pachetul de bonusuri include 3 cursuri a peste 15 ore de conținut, checklist-uri și ghiduri PDF, dar și video-uri tutorial, în valoare de 4.500 lei.

Agenda Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2023

Agenda evenimentului este în curs de definitivare, iar temele abordate țin de expertiza speakerilor invitați.

E vorba de subiecte precum strategia PPC prin Google Ads și Facebook Ads, planul de acțiune pe TikTok, reguli de aur pentru mai multe vânzări în magazinele online, dezvoltarea mindset-ului de antreprenor, amplificarea vânzărilor prin canale noi de comunicare, consolidarea unui brand etc.

Lista speakerilor îi include pe Cosmin Dărăban (Gomag), Oana Dumitrescu (Google), Roxana Gabriela Alecu (TikTok), Elvis Floroiu (ZOTIS), Călin Iepure (bizz.club România), Mara Barza (SundayPR), Andrei Radu (GPeC), Vlad Niță (DoAds), Doru Pelivan (eduKiwi) și mulți alții.

Biletul de participare la eveniment include pauzele de cafea asigurate de locație, cât și masa de prânz.

Gomag SUMMIT este un eveniment organizat de echipa Gomag și va fi moderat de Andreea Rusz, Team Leader Gomag.

Înscrie-te și tu la SUMMIT - numărul locurilor disponibile scade repede!

Organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vând peste 3000 de magazine online din toate industriile. Printre clienții acesteia se numără MindBlower, ProduseCosmetice.ro, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori și mulți alții.

Platforma se diferențiază de concurență prin funcționalități native exclusive pentru piața românească, precum servicii dedicate de plată și livrare prin GPayments și GShipments, modulul de creare landing page & blog direct în platformă, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator temă și 160+ de aplicații presetate.

Înregistrează-te acum https://summit.gomag.ro/.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Gomag, #summit, #conferinta , #stiri afaceri