Dezvăluiri despre Ronaldo de la un român. "Știe și când să facă sex și cât să facă cu soția sa. Are sexolog cu el"

Sambata, 30 Aprilie 2022, ora 12:42 5192 citiri
Cristiano Ronaldo. Foto: Facebook / Cristiano Ronaldo

Giovanni Becali a dezvăluit secrete din viața lui Cristiano Ronaldo.

Cunoscut în lumea fotbalului mondial, impresarul român a povestit lucruri picante despre superstarul portughez.

Invitat la Digi Sport, Giovanni Becali a spus că știe totul de la Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo.

"Jucătorul trebuie să fie controlat, să aibă mereu specialiști lângă el. Să aibă un doctor, un preparator, un nutriționist, chiar și un sexolog. Trebuie să-i spună programul de somn, de antrenament, chiar și de sex.

Păi, Ronaldo, la 37 de ani, are programul făcut minut de minut.Știe și când să facă sex și cât să facă cu soția sa. Are un sexolog cu el și îi dă parametrii pe care trebuie să-i consume. Nu este o glumă, știu de la Jorge (n.r. Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo).

Când trebuie să facă sex și când să facă sex. Știe când să meargă și cu bicicleta, tot, tot. Ronaldo a muncit și muncește mult pentru a se menține. Nu este ca Messi. De aia va juca până la 42 de ani.

Știe când trebuie să ia avionul, știe când pleacă avionul nevestei. Pentru că el deține două avioane. Unul, al lui, unul, al nevestei. Știu toate astea de la Mourinho", a spus Giovani Becali la Digi Sport.

Impresarul român a fost la un pas să fie agentul lui Ronaldo.

Pe vremea când portughezul a fost promovat la prima echipă a lui Sporting Lisabona de către Boloni, el i-a cerut o mașină Porsche lui Becali pentru a semna cu firma de impresariat a românului, dar Giovanni nu a fost de acord.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News