Cine este ”primul domn” al Italiei. Partenerul discret din umbra viitorului premier Giorgia Meloni

Luni, 26 Septembrie 2022, ora 19:33
7506 citiri
Cine este ”primul domn” al Italiei. Partenerul discret din umbra viitorului premier Giorgia Meloni
Giorgia Meloni și jurnalistul Andrea Giambruno FOTO Instagram

În Italia au avut loc alegeri parlamentare anticipate, iar partidul de extremă dreapta Fratelli d'Italia („Frații Italiei”), condus de Giorgia Meloni, în vârstă de 45 de ani, a fost favorit.

Ea este principala candidată la funcția de prim-ministru al țării. În același timp, mass-media au aflat deja cine va deveni ”primul domn” al Italiei. Publicația La Stampa a spus ce se știe despre iubitul Giorgiei și despre viața ei personală.

Partenerul lui Meloni este Andrea Giambruno, un jurnalist TV în vârstă de 41 de ani din Milano. A absolvit Ecole Scientifique Monza și mai târziu a primit o licență în filozofie la Universitatea Catolică din Milano. Înainte de a deveni prezentatorul emisiunii Studio Aperto, Andrea a fost autorul a numeroase programe pentru Mediaset TV (Quinta Colonna, Matrix, Mattino 5 c Stasera Italia), unde s-a alăturat în 2009. Giambruno este foarte discret și nu are profiluri de socializare active, așa că singurele imagini cu el și Georgia Meloni, precum și fiica lor Ginevra, au fost postate de politician pe profilul ei de socializare abia în ultimii ani.

Andrea și Giorgia locuiesc acum la Roma. Bărbatul s-a mutat în capitala Italiei pentru a-și sprijini iubita în drumul ei către culmile politice și pentru a fi aproape de familia lui.

Se știu puține despre prima întâlnire a cuplului. După cum a povestit însuși Giambruno pentru săptămânalul Chi, s-au întâlnit la Milano, în studioul Mediaset. Meloni a fost invitată în programul Andreei Quinta Colonna. Între filmări, Giorgia a spus că îi era foame, iar bărbatul i-a oferit o banană. Au mers la prima lor întâlnire la scurt timp după întâlnire. Giambruno a invitat-o pe Meloni la unul dintre restaurantele din Milano. A sosit îmbrăcată într-o rochie neagră până la genunchi, cizme de culoare închisă și o jachetă de piele.

Potrivit lui Andrea, aleasa lui este o persoana frumoasă dar care are defecte. De exemplu, are o „manie patologică pentru ordinea perfectă”, și mereu „întârzie cronic”.

Pe 30 ianuarie 2016, în timpul demonstrației din Marele Circ a oponenților legalizării adopției de către cuplurile de același sex, Giorgia Meloni și-a anunțat public sarcina. După ceva timp, cuplul a avut o fiică, Genevra. Meloni avea 39 de ani la acel moment.

Mai târziu, Andrea și Giorgia au încercat să-i ofere fiicei lor un frate sau o soră, dar toate încercările au fost fără succes.

„Din păcate, trăim într-o societate care ne face să credem că suntem mereu tineri și că ne putem întârzia oricând alegerile, dar aceasta este o minciună. Din această cauză, cred că este necesar să conștientizăm femeile cu privire la sănătatea a verificat încă de la o vârstă fragedă starea fertilității... Declinul demografic este o problemă de epocă, iar sprijinul fertilității și al familiei a fost întotdeauna primul punct al programului nostru, dar spre deosebire de țări precum Franța, Polonia sau Ungaria, nimic s-a făcut vreodată, cu adevărat, în Italia. Probabil din cauza rezistenței ideologice în privința acestor probleme”, a spus politicianul în 2021, sugerând că maternitatea nu trebuie amânată mult timp.

Potrivit lui Giorgia, Andrea este "un tată fantastic, foarte autentic. Petrece o săptămână la Milano pe lună, dar când e aici lucrează aproape întotdeauna seara și după-amiaza. Stă des cu Ginevra. Facem cu rândul, ne ajutăm, ne completăm unul pe altul”.

Întrebarea este dacă Giambruno, ca ”prim domn”, va influența deciziile lui Meloni. În acest sens, deși într-o situație cu totul diferită, Giorgia a explicat că și-a implicat partenerul în dezbateri de acasă, dar nu prea mult.

"Când suntem împreună, încerc să nu mă implic în politică, să mă deconectez. Nu este ușor", a recunoscut ea.

În ciuda faptului că Andrea își ține viața personală departe de privirile indiscrete, el și-a apărat partenera în direct. Acest lucru s-a întâmplat în februarie 2021, după ce profesorul de la Universitatea din Siena, Giovanni Gozzini, a descris-o pe lidera „Fraților Italiei” drept „vacă” și „scroafă” într-un interviu radio.

Cuplul nu s-a căsătorit încă și nu au astfel de planuri acum.

Sora lui Mircea Badea a făcut anunțul neașteptat. Nu se mai poate trăi aici. Sunt jafuri cu kalașnikoave!
Sora lui Mircea Badea a făcut anunțul neașteptat. Nu se mai poate trăi aici. Sunt jafuri cu kalașnikoave!
Sora lui Mircea Badea, Naty, a anunțat pe rețelele sociale că nu se mai poate trăi în țara unde s-a mutat în 2021. Naty Badea, corespondent Antena 3, s-a mutat în 2021 în Italia,...
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Premierul britanic Rishi Sunak a promis recent un ajutor militar suplimentar de 500 de milioane de lire sterline pentru Ucraina, avertizând că Vladimir Putin „nu se va opri la granița...
#giorgia meloni, #partener, #premier, #Italia , #Italia