Gigi Becali anunță o vânzare de proporții: "Nu-s fraier!"

Vineri, 20 Ianuarie 2023, ora 08:46
3441 citiri
Gigi Becali anunță o vânzare de proporții: "Nu-s fraier!"
Gigi Becali vinde Unirea Constanta FOTO Facebook

Gigi Becali își recalibrează investițiile din fotbal și a luat o decizie radicală, în ceea ce privește echipa a doua a FCSB.

El susține că a găsit deja un investitor interesat de proiectul de la Unirea Constanța, formație aflată pe ultimul loc în liga secundă.

„Am vorbit și cu Burleanu acum câteva zile. Era vorba despre academii, era îngrijorat că desființez Academia. «Am înțeles că restrângeți activitatea», mi-a zis. Nu desființez nimic, domnule! Doar ce nu are valoare dau afară, că nu-s fraier.

L-am pus pe MM acum să aducă și de la Unirea Constanța toți jucătorii buni, a zis că 5 au valoare. Pe ăia i-am dat la niște echipe împrumut. Echipa de la Constanța va m-a costat cam 500.000 de euro.

Argăseală nu poate să le semneze rezilierile de acolo pentru că are nevoie de aprobarea mea. Acum cineva va prelua echipa o ia cu tot cu jucători. Eu nu pot să îi dau echipa fără jucători. Îmi dă omul 200.000 de euro. Pierd 375.000 de euro, asta e.

S-a găsit investitor, este cineva care aduce jucători din străinătate. Vrea să aducă jucători valoroși din străinătate. Vrea să intre în Liga 1, apoi să îi vândă. Vrea să facă o piață de jucători. Asta vrea omul să facă. Eu i-am zis că nu mă mai interesează”, a spus Gigi Becali în la digisport.ro.

Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Gigi Becali este un tip credincios, care respectă cu strictețe posturile din preajma marilor sărbători. Nu face excepție nici postul Paștelui, care se află în derulare. Patronul FCSB a...
Vila de lux a Prințului Paul, de la Sinaia, a fost vândută aproape la jumătate de preț
Vila de lux a Prințului Paul, de la Sinaia, a fost vândută aproape la jumătate de preț
După două încercări eşuate, vila de lux a Prinţului Paul din Sinaia a fost vândută de ANAF. Bijuteria arhitecturală, evaluată de experţi la 1.200.000 de lei (240.000 euro), a fost...
#Gigi Becali, #vinzare, #Unirea Constanta, #liga a doua, #fraier , #stiri fotbal