Gigi Becali anunță schimbarea politicii de transferuri la FCSB. Ce jucători va aduce patronul de acum

Vineri, 02 Iunie 2023, ora 09:24
3531 citiri
Gigi Becali anunță schimbarea politicii de transferuri la FCSB. Ce jucători va aduce patronul de acum
Gigi Becali nu mai vrea tineri FOTO Facebook

FCSB a ratat pentru al optulea sezon consecutiv câștigarea campionatului, iar patronul Gigi Becali e decis să schimbe politica de transferuri.

El a dat deja afară șapte fotbaliști - Joonas Tamm, Deian Sorescu, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov, Sorin Șerban și Răzvan Oaidă - și anunță că va aduce cel puțin cinci înlocuitori.

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit și posturile pe care le va completa: doi fundași centrali, doi mijlocași și un atacant.

„Hagi face fotbaliști. Noi nu avem, noi trebuie să îi facem… Vin la noi, în loc să crească, mai scad puțin. Hagi poate să îi ia de jos că îi mai ridică, deci ce să facem…

Nu, nu aducem șapte (n.r. jucători) că nu are rost. De ce să aducem șapte? O să aducem doi fundași centrali, poate doi mijlocași și încă un atacant, deci cinci fotbaliști o să aducem. Atât ce văd eu ca să întărim echipa.

Cinci jucători vor veni sigur. Că e posibil să vină șase, șapte… Dar cinci jucători sigur vor veni. De ce? Pentru că trebuie să luăm banii ăia 7-8 milioane care sunt în Conference League. Nu mai iau jucători tineri, am luat, uite, am luat. Acum trebuie să iau jucători cu experiență că ați văzut ce se întâmplă. Dacă nu ai experiență, mănânci bătaie 3-2 de la 2-0.

(n.r. sunt din România?) Nu, tată, mai mult de afară sunt. Păi, nu ai ce să iei din România. Spune-mi tu unul că îl iau, dar spune-mi pe cine. (n.r. Poate de la Hagi) Hagi e prea scump, nu ne permitem așa mulți bani. Când știi că unul face mai bine decât tine, mai bine nu faci cu el afaceri. Că dacă tot timpul el iese în câștig, păi înseamnă că tu nu știi bine ca el. Și eu dacă am văzut că el iese tot timpul în câștig, păi mai bine îmi văd eu de treaba mea”, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #FCSB, #transferuri, #jucatori, #politica, #schimbare , #stiri fotbal