Replică pentru Gigi Becali: ”Să nu renunțe la nicio fată”

Duminica, 10 Decembrie 2023, ora 13:30
2695 citiri
Replică pentru Gigi Becali: ”Să nu renunțe la nicio fată”
Octavian Popescu și iubita Alina

Gigi Becali a găsit motivul pentru care Octavian Popescu (20 de ani) nu mai dă randament la FCSB, mai precis iubita fotbalistului.

Patronul echipei consideră că fotbalistul nu mai e același din trecut și dă vina pe viața sexuală a lui Tavi Popescu.

„Dacă talentul nu-l combini cu munca și te fură puțin… E o vârstă la care trebuie să-ți pui rădăcinile. Dacă în loc să te gândești la fotbal îți iei o fată și stai cu ea… Nu știu, nu vreau să spun… Am fost toți tineri.

Dacă vrei să faci fotbal, chiar dacă ești căsătorit, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui ”Ne împreunăm o dată pe săptămână”.

Dacă iei pe una și în fiecare seară împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Mai ales acum, când fac tot felul de împreunări, de vai de noi. Eu niciodată nu m-am băgat în viața particulară. Și degeaba îi zici cuiva…

Dacă oamenii așa vor să facă, așa fac. Nu ai ce să-i faci. Eu le dau sfaturi. Cei cei vreți să deveniți milionari, dormiți separat, în camere separate. Și când vrea soția să vină la tine în cameră, să vină. Sau când vrei tu, te duci. Dar să nu dormi cu ea în cameră. Dacă stai cu ea în cameră, sari ca lupul pe oaie", a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Fostul fotbalist Vlad Munteanu, manager operațional la FRF, nu e de aceeași părere, oferindu-i o replică patronului de la FCSB.

„Îi transmit public să aibă încredere în el. Trebuie să se înconjoare de oameni care îi dau încredere, îl inspiră și au valorile corecte. Și dacă din cercul ăsta face parte și o femeie pe care o are lângă el, să o țină lângă el dacă merită și va trece peste orice moment. Sfatul meu pentru Tavi Popescu e să nu renunțe la nicio fată.

Dacă e fata potrivită lângă tine, care te sprijină, ține-o lângă tine că îți dă echilibru. Fără nicio problemă.

Eu îl văd pe Tavi Popescu fizic la același nivel ca acum doi ani de zile, nu mi se pare normal. Ce să facă? Să se ducă el singur la sală?!”, a spus Vlad Munteanu, potrivit sport.ro.

Ziua în care FCSB poate deveni campioană după 9 ani. Singura echipă care mai stă în calea lui Gigi Becali
Ziua în care FCSB poate deveni campioană după 9 ani. Singura echipă care mai stă în calea lui Gigi Becali
Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că jucătorii săi sunt foarte motivaţi să câştige titlul de campioni în Superliga de fotbal...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#Gigi Becali, #FCSB, #Octavian Popescu , #stiri fotbal