Gigi Becali a mers pe urmele participanților la marșul LGBT și a dat cu agheasmă. A spus rugăciuni și a cântat cântece religioase VIDEO

Duminica, 10 Iulie 2022, ora 19:15
11501 citiri
Gigi Becali a mers pe urmele participanților la marșul LGBT și a dat cu agheasmă. A spus rugăciuni și a cântat cântece religioase VIDEO
Gigi Becali a mers duminică, 10 iulie, pe mai multe străzi din București, la o zi după marșul Bucharest Pride FOTO captura Facebook/ Carmen Terzi

Gigi Becali a mers duminică, 10 iulie, pe mai multe străzi din București, la o zi după marșul Bucharest Pride. Patronul FCSB a mers pe același traseu ca participanții la marșul LGBT.

Gigi Becali a participat la un protest anti-LGBTQ, alături de preoți și alți oameni, în Piața Victoriei, potrivit Libertatea.ro.

Becali a stropit cu agheasmă.

Participanții au avut icoane și au cântat cântece religioase.

Marșul Normalității vs. Bucharest Pride, pe străzile din București

Fundaţia Accept a organizat sâmbătă, 9 iulie, cea de-a 17-a ediţie a marşului Bucharest Pride, pentru susţinerea comunităţii LGBTQ, în timp ce organizaţia "Noua Dreaptă" a organizat o contramanifestaţie - un "marş pentru normalitate".

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, nu s-au înregistrat incidente pe perioada desfăşurării celor două marşuri din Bucureşti.

Acţiunea celor de la "Noua Dreaptă" a început în jurul orei 14,00 şi a durat aproape trei ore, pe traseul Piaţa Victoriei - bulevardul Lascăr Catargiu - Piaţa Romană - bulevardul Gheorghe Magheru - bulevardul Nicolae Bălcescu - Piaţa Universităţii - bulevardul I.C. Brătianu - Piaţa Unirii - Dealul Mitropoliei).

Participanţii la marş au declarat că îşi doresc normalitate, îşi doresc susţinerea familie tradiţionale formate din bărbat şi femeie şi susţineau că Referendumul pentru familie "a fost unul foarte bun".

Cei de la "Noua Dreaptă" nu s-au întâlnit cu participanţii la marşul Bucharest Pride, care a început la ora 17,00, şi s-a desfăşurat pe traseul Calea Victoriei - bulevardul Regina Elisabeta - bulevardul Schitu Măgureanu - Pod Izvor - Parcul Izvor.

Zeci de persoane s-au adunat, sâmbătă după amiază, în Piaţa Victoriei din Capitală, la ”Marşul Normalităţii” iniţiat de Partidul Noua Dreaptă, pentru a-şi exprima public opţiunile împotriva relaţiilor între persoane de acelaşi gen. Adunarea a avut loc cu câteva ore înainte de marşul „Bucharest Pride”, organizat începând cu ora 17:00 şi la care şi-au anunţat participarea şi reprezentanţi ai ambasadelor de la Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Fundaţiei Accept, la marşul Bucharest Pride au participat peste 15.000 de persoane.

"Anul acesta, Bucharest Pride s-a bucurat de cel mai lung traseu din istoria sa având ca punct final Parcul Izvor, care a găzduit timp de 4 zile cea de-a doua ediţie a Pride Park - un maraton de evenimente în aer liber care au sărbătorit iubirea şi cultura comunităţii LGBTQIA+. Printre participanţi s-au numărat persoane LGBTQIA+ alături prieteni, familie, colegi, aliaţi din cadrul misiunilor diplomatice, precum şi reprezentanţi ai organizaţiilor non-guvernamentale LGBTQIA+ din ţară", arată sursa citată.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #lgbt, #bucharest pride , #stiri Gigi Becali