Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Gigi Becali îl atacă pe Florinel Coman: "Minte". Când va avea FCSB un nou antrenor

Miercuri, 02 Noiembrie 2022, ora 16:09
2704 citiri
Gigi Becali îl atacă pe Florinel Coman: "Minte". Când va avea FCSB un nou antrenor
FCSB. Foto: Facebook / FCSB

Gigi Becali a declarat, miercuri, la Digi Sport, că FCSB va avea un antrenor nou de vineri dimineaţă, el precizând că încă nu s-a hotărât în privinţa tehnicianului.

"La meciul cu Rapid vom avea antrenor sută la sută. Vineri dimineaţă la antrenament va fi antrenor nou", a spus Becali.

El a recunoscut că Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari, se află pe lista sa, alături de alte două nume. "Eu ştiu că sunt discuţii de ieri şi până azi despre trei antrenori. N-am vorbit cu niciunul, n-am stabilit cu cine, doar s-au făcut nişte discuţii. Am avut discuţii cu apropiaţii mei, nu cu ei. Nu suntem încă hotărâţi, deci încă nu ne-am hotărât că va fi Ciobotariu.

S-a discutat despre Ciobotariu, dar i-am spus persoanei că, dacă vrea să vină Ciobotariu, vreau să aibă binecuvântarea celor de la Voluntari. Nu pot să le iau, pur şi simplu, antrenorul. Puteam să-l iau şi fără, că nu are clauză. N-a căzut varianta Ciobotariu, îţi spun de ce. N-am vorbit cu el. Încă nu vreau să îl conving, că altfel m-aş fi dus la primărie, să vorbesc cu finul. Nu sunt hotărât", a afirmat Gigi Becali.

El a menţionat că noul antrenor va fi român şi va avea ca obiectiv câştigarea campionatului: Noul antrenor, dacă nu câştigă campionatul pleacă în vară. Să nu vină dacă ştie că nu-l ia. Nu vreau străin, de ce să nu iau român? De ce să nu-i fac bine unui român?”

În ceea ce îl priveşte pe Florinel Coman, care a afirmat miercuri că i-a transmis lui Becali că este greu să dribleze patru adversari şi să dea gol, patronul FCSB a spus: “N-a vorbit cu mine, minte. Dar el poate să alerge măcar zece kilometri pe meci?”.

FCSB a rămas fără antrenor principal marţi, când s-a despărţit de Nicolae Dică.

Echipa va juca joi cu West Ham, în Conference League, şi duminică acasă cu Rapid, în Superligă.

Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Gigi Becali este un tip credincios, care respectă cu strictețe posturile din preajma marilor sărbători. Nu face excepție nici postul Paștelui, care se află în derulare. Patronul FCSB a...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Gigi Becali, #Gigi Becali antrenor FCSB, #Florinel Coman , #stiri Gigi Becali