Gigi Becali a făcut praf patru fotbaliști de la FCSB după eșecul cu Rapid: "Am greșit echipa de start"

Luni, 06 Noiembrie 2023, ora 11:41
4814 citiri
Gigi Becali a făcut praf patru fotbaliști de la FCSB după eșecul cu Rapid: "Am greșit echipa de start"
Gigi Becali FOTO facebook

Gigi Becali și-a desființat jucătorii după meciul pierdut de FCSB în fața Rapidului.

Giuleștenii s-au impus cu 2-1 pe Arena Națională, iar FCSB poate pierde primul loc, dacă CFR Cluj câștigă azi cu Hermannstadt.

Patronul celor de la FSCB, Gigi Becali, a oferit o primă reacție la Fanatik. El i-a criticat pe Ovidiu Popescu, Compagno, Octavian Popescu și Rotariu, dar și pe cei doi fundași centrali.

Pe cine a desființat Gigi Becali.

1. Ovidiu Popescu. Am făcut eu două greșeli și am titularizat doi oameni. Ovidiu Popescu, care o data e foarte mult, altădată e praf. Aseară a fost praf. I-am spus lui MM să îi zică să nu se creadă mare fotbalist. El e fotbalist când primește mingea și o pasează. Să nu se mai creadă Maradona. A luat-o razna în mintea lui. Va juca Djokovic.

2. Compagno. Când ajungea mingea la el era cap de linie și Ovidiu Popescu, care a fost praf la mijloc. Astea două au fost greșelile pe care le-am făcut.

3. Dorin Rotariu. Am zis că dintre Rotariu și Compagno, mai bun e Compagno. Și așa e. E mai bun Compagno. Oricum, amândoi sunt zero. Mai greșesesc și eu. L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chics.

Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Și chiar și un mijlocaș. Asta e cu Rotariu. Îi dau opt luni 160.000 de euro și la revedere. Pentru mine cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?

4. Octavian Popescu. Am crezut în el până aseară. Nu mai cred în el. I-a spus Mihai Stoica, nu lua galben, că nu avem Under (n.r. - Pantea era și el suspendat). Ce face el? Ia galben.

De asemenea, Becali i-a criticat pe cei doi fundași centrali, Dawa și Ngenzana. becali a precizat că postul antrenorului Elias Charalambous nu este în pericol.

Ziua în care FCSB poate deveni campioană după 9 ani. Singura echipă care mai stă în calea lui Gigi Becali
Ziua în care FCSB poate deveni campioană după 9 ani. Singura echipă care mai stă în calea lui Gigi Becali
Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că jucătorii săi sunt foarte motivaţi să câştige titlul de campioni în Superliga de fotbal...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#Gigi Becali, #FCSB, #Rapid, #ovidiu popescu, #compagno, #Dorin Rotariu, #Octavian Popescu , #FCSB