Drama bunicii lui Gigi Becali care și-a dat jos cerceii și verigheta la 30 de ani. Dezvăluirile patronului FCSB

Miercuri, 09 Februarie 2022, ora 13:18 4650 citiri
Gigi Becali

Credincios din fire, Gigi Becali vrea să se retragă la mănăstire peste 10 ani. Patronul FCSB a povestit drama prin care a trecut familia sa.

Într-un interviu pentru Trinitas TV, Becali a dezvăluit momentul care i-a marcat viața.

Bunicul său a murit pe front, iar soția lui a a luat o decizie radicală.

"Bunica mea la 30 de ani a rămas văduvă. Și în momentul ăla, când a rămas văduvă și-a scos cerceii și verighetă și tot! Și a zis: E gata viața pentru mine. Nu mergea nici măcar la zi onomastică sau nici la nuntă, măcar cu verișorii ei, cu familia. Și-a pus batic negru și gata. Dar de ce, bunico? îi spuneam eu. Păi dacă, fără să vrea, unul se îmbată și vine și mă pupă pe față? Pentru demnitatea și onoarea mea, nu mai vreau să trăiesc.

Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani. Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil", a spus Gigi Becali la Trinitas TV.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News