Gigi Becali îl atacă pe Nicușor Dan după ce a pierdut un proces cu Primăria Capitalei. "Săracul Dan, el nu știe, săracul"

Miercuri, 23 Februarie 2022, ora 11:53 4611 citiri
Gigi Becali

Gigi Becali nu-l iartă pe Nicusor Dan după ce FCSB a pierdut procesul cu Primăria Capitalei și trebuie să plătească peste 1 milion de lei, bani datorați pentru chiria Arenei Naționalei.

În 2017, Primăria București, pe atunci condusă de Gabriela Firea, și Gigi Becali au pus la cale un acord ca patronul să schimbe gazonul de pe Național Arena.

"O să punem câte 200.000 de euro eu și Primăria ca să schimbăm terenul. Suma cu care contribuie FCSB va fi scăzută ulterior din chiria pe care ar trebui s-o achităm", spunea atunci Becali.

Clubul FCSB s-a conformat și nu a mai plătit chiria pentru 15 meciuri pe care le-a jucat pe Arena Națională.

Primăria a câștigat în instanță banii cuveniți, iar echipa condusă de Gigi Becali are dreptul să mai facă un recurs.

În cazul în care FCSB va pierde definitiv procesul, Gigi Becali trebuie să plătească suma de 1 056 969 lei

"Nu avem, mă, bani datorați! Noi am convenit cu Primăria și am zis Uite, dăm bani pentru gazon și scădem din chirie. Nu aveau bani de gazon. Și acum nu vor să se mai țină de cuvânt!

Ce să vorbești, mă? Ce să vorbești? El, săracul, Dan... Nici nu vreau să mai fac păcat. Ce să facem? Săracul Dan, el nu știe, săracul. El nu trebuie lăsat acolo! Trebuie să se ducă acolo unde poate el. Ce știe el? El nu poate, mă, săracul. Nu poate. Lumea care l-a pus a greșit. El nu poate. Nu vedeți că nu poate? El nu poate!

O să facem recurs. Nu se face recurs? Facem și vedem ce zice Instanța. Avem dreptul la recurs. Și gata. Vom respecta ce zice Instanța. Dacă judecătorul zice să plătim, vom plăti. Ce să facem? Mai poți face ceva? E drept, nu e drept, dacă judecătorul zice să plătim, noroc și la revedere. Plătim", a spus Gigi Becali pentru gsp.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
KINTUK
rank 1
Stadionul NU se numeste 'Național Arena.' ci Arena nationala!