Gigi Becali, anunț șoc la FCSB: ”Ăștia m-au luat de prost”. Ce vrea să facă patronul

Vineri, 14 Octombrie 2022, ora 14:02
14189 citiri
Gigi Becali, anunț șoc la FCSB: ”Ăștia m-au luat de prost”. Ce vrea să facă patronul
Gigi Becali

FCSB a fost umilită de echipa daneză Silkeborg IF şi la Bucureşti, cu scorul de 5-0 (2-0), joi seara, pe Arena Naţională, în Grupa B a competiţiei de fotbal Europa Conference League.

FCSB, care în tur a menajat o serie de titulari şi a cedat cu 0-5, s-a înclinat şi pe teren propriu cu acelaşi scor, golurile danezilor fiind înscrise de Kasper Kusk (12), Anders Klynge (16), Soeren Tengstedt (63) şi Sebastian Joergensen (68, 70).

Din 1992 o echipă românească nu mai pierdea o dublă cu scorul general de 0-10. Atunci, în primul tur al Cupei UEFA, Electroputere era surclasată de Panathinaikos cu 6-0 în Bănie şi cu 4-0 la Atena.

Vineri la prânz, Gigi Becali a avut o primă reacție, în exclusivitate pentru Prosport.

„E cea mai mare bătaie de joc din viața mea. Chiar îmi dau seama că aștia m-au luat de prost. Am vorbit de atâtea ori că mă retrag din fotbal, dar acum o sa vedeți că îmi pun planul în aplicare încet, încet.

Și nu, nu o să mă consult cu niciun Meme, că nu are Meme ce explicații să îmi mai dea. M-am săturat de tot felul de scuze. Nu avem tată nicio scuză. Eu sunt fraierul României, pentru că am băgat atâția bani în transferuri și am ajuns bătaia de joc a fotbaliștilor.

Gigi Becali: „Nu am ce să mai discut cu Meme pe intenția mea de retragere”

Unii sunt supărați că nu joacă, dar când îi bagi să joace te fac de tot râsul. Așa că retragerea mea va începe cât de curând. Nu am ce să mai discut cu Meme pe intenția mea de retragere, că nu decide el pe banii mei”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #FCSB, #patron, #anunt , #stiri FCSB