Gigi Becali l-a amenințat pe Viktor Orban, iar presa maghiară a luat foc: ”E agresiv și xenofob!”

Miercuri, 27 Iulie 2022, ora 10:15 7232 citiri
Gigi Becali

Declarațiile amenințătoare ale patronului FCSB, Gigi Becali, la adresa echipei Sepsi Sfântu Gheorghe și a premierului Ungariei, Viktor Orban, n-au fost primite deloc bine de presa maghiară.

„Becali amenință Sepsi și guvernul Ungariei”, au menșionat jurnaliștii de la Nemzeti Sport, care au siblinit stilul „agresiv și xenofob” al finanțatorului de la FCSB.

”Dacă Sepsi se ridică, investesc eu mai mulți bani. Nu-i las pe unguri să treacă peste FCSB. Ei, niciodată în viața lor, nu vor trece peste o echipă românească.

Când va îndrăzni Orban să facă ceva, îi dau în cap. Pac, Sepsi jos! De ce? Investesc bani. Nu o las pe Sepsi.

Pe Sepsi o vom ține la ghilotină. O să o țin la respect. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro.

Vom spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ținem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban. Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda ridică un pic capul, investesc bani mulți.

”Tot ce mișcă-n țara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mine, iară ție, dușman este”, Viktor Orban. Poate să vină cât vrea pe stadioane, vai de capul lui. Cât sunt eu în fotbal, el să-și pună pofta în cui!

Eu mă bat cu guvernul maghiar. Îl invit la luptă. Să vedem care e mai puternic. I-am aruncat mănușa lui Viktor Orban rusul. Viktor Orban Putin”, a declarat Gigi Becali.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News