Fanii FCSB-ului, mesaj dur pentru Gigi Becali: "Te urâm din tot sufletul"

Luni, 21 Februarie 2022, ora 17:02 3515 citiri
Gigi Becali

O declarație făcută de Gigi Becali i-a înfuriat pe suporterii FCSB-ului, care au lansat un comunicat acid la adresa patronului.

”Fiecare face în familia lui ce vrea. Pe mine nu mă interesează ce vor suporterii. Ei sunt în familie cu mine, iar eu sunt stăpânul familiei.

Dacă sunt copii ascultători, bine, dacă nu, ajung în groapă ca-n Ștefan cel Mare și în Divizia C, ca ăia cu șinele de tren.

Eu am fost un cap de familie care a avut grijă, dar acum am altă mentalitate despre viață. Nu mai vreau slavă deșartă. Vreau biruință. Pentru suporteri glorie, iar pentru mine bani, să fac biruință”, a spus patronul lui FCSB la PRO X.

Reacției Peluzei Nord a sosit imediat.

"Gresesti >, tu nu faci parte din familia noastră, noi nu suntem familia ta! Cei din imaginile de mai jos sunt familia noastra, ei și alte mii de jucători, sau antrenori / conducători care au făcut istorie! Pentru ei continuăm să venim la stadion, pentru ei suntem alaăuri de echipa si vom fi până murim!

Tu? Ai ajuns cu japca in familia noastra; i, din pa[ate, trebuie sa te tolera[, dar nu iti face idei gresite, te urâm din tot sufletul pentru răul pe care îl faci clubului nostru!

Nu suntem copii ascultători și nu te vrem în familia noastră!"

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News