Transfer suprinzător făcut de Gigi Becali la FCSB. "Să nu mai dăm autogol"

Miercuri, 09 Februarie 2022, ora 23:42 4437 citiri
Gigi Becali

Gigi Becali a declarat, miercuri seară, la Digi Sport, că FCSB a obţinut serviciile lui Florin Achim.

“L-am luat pe Achim. Da, azi l-am luat. Păi, vreţi să mai primim vreun autogol? Facem presiune, ca să nu mai dăm autogol. Mai avea puţin şi dădea autogol şi astăzi Creţu”, a spus Becali.

Gigi Becali a vorbit şi despre ce a spus în instanţă la procesul legat de schimbul de terenuri în care a fost implicat şi MAPN. “Am furat 800.000? Păi am adus un teanc de acte care demonstra că am donat 30 de milioane. Am spus în instanţă, ce făceam, îi ofeream 30 de milioane în instanţă?”.

În ceea ce îl priveşte pe Claudiu Keşeru, Becali a spus că a discutat cu acesta. “Nu l-am scos din lot de declaraţii. Am vorbit cu Keşeru. Spune-mi şi mie ce. Eu ştiu că–s mulţumit de tine, am câştigat şi bani cu tine. Tu milioanele alea le-ai făcut şi tu tot cu mine. Ce vrei tu acum? Îţi dau salariu lună de lună? Vrei să joci titular? Nu se poate titular.

Eu am zis: L-am dat pe Budescu şi scap şi de Keşeru, scap de 60.000 de euro. M-am referit la salariu. El a spus că mai vrea să joace 2-3 ani. Eu i-am spus părerea mea nu mai poţi la nivel foarte înalt. Am vorbit cu Meme. Eu zic că Şerban va ajunge mare fotbalist. N-are emoţii deloc, driblează, pasează, iese din atac cu mingea la picior... Şi aşa n-o să intre Keşeru, că n-avem nevoie de Keşeru la meciul ăsta. Să băgăm copiii să joace”, a afirmat Gigi Becali.

El este de părere că FCSB nu va mai pierde niciun punct până la finalul sezonului regulat. Becali a spus şi ce îşi doreşte pentru CFR Cluj pe final de sezon regulat: “Să bată Rapid şi Sepsi şi Voluntari egal, aşa vreau”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News