Procesul "Fotbalul la DNA" incepe pe 7 noiembrie

Duminica, 05 Octombrie 2008, ora 08:35 1838 citiri

Opt oameni din fotbal trimisi in judecata in dosarul transferurilor de fotbalisti, mai exact Mihai Stoica, George Copos, Jean Padureanu, Ioan Becali, Victor Becali, Gigi Netoiu, Cristi Borcea si Gica Popescu, ajung in fata judecatorilor peste o luna.

Cei opt vor avea o prima infatisare in sala de judecata de la Inalta Curte de Casatie si Justitie pe data de 7 noiembrie, informeaza, duminica, Evenimentul Zilei.

Directia Nationala Anticoruptie a aplicat sechestru asupra bunurilor mobile si imobile ale tuturor celor opt acuzati. Tot in vederea recuperarii prejudiciului, s-a instituit poprirea asupra conturilor cluburilor Dinamo Bucuresti, Gloria Bistrita, Rapid Bucuresti si Otelul Galati.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), data fiind calitatea de senator a inculpatului George Copos.

In urma cercetarilor efectuate de procurorii DNA, inculpatilor li se imputa faptul ca ar fi provocat un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului (impozite "driblate") si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News