Motivul pentru care Gica Popescu si Anghel Iordanescu s-au certat si nu-si mai vorbesc

Marti, 03 Aprilie 2018, ora 16:027038 citiri
Motivul pentru care Gica Popescu si Anghel Iordanescu s-au certat si nu-si mai vorbesc
Foto: Hepta.ro

Fostul mare arbitru international Ion Craciunescu a oferit detalii despre cearta dintre Gica Popescu si Anghel Iordanescu.

Cei doi fosti componenti ai Generatiei de Aur nu-si mai vorbesc, iar Popescu a anuntat ca ruptura este iremediabila.

Craciunescu spune ca de vina pentru acest conflict este Anghel Iordanescu, cel care ar fi comis un "gest foarte grav".

"Domnul Iordanescu a facut o gafa foarte mare. Tinand cont de relatiile care au fost intre ei doi, n-ai voie sa faci asa ceva! Stiu foarte bine ce a facut! E foarte grav, grav, grav! Este o chestiune grava, in special cand un om este la greu. Nu era vorba de un ajutor, ci de o normalitate!

Suta la suta are dreptate Gica Popescu in chestiunea asta! S-a intamplat in perioada in care Gica Popescu era in detentie. Era un lucru foarte important. Tot ce trebuia sa faca Iordanescu era legal. Era o chestiune care depindea numai de el si pe care promisese ca o rezolva", a spus Craciunescu la Digi Sport.

Conform unor surse, conflictul dintre cei doi ar fi inceput dupa ce Anghel Iordanescu a refuzat sa se intalneasca cu sotia lui Gica Popescu, intr-un moment in care fostul international era incarcerat.

Gica Popescu ii vanduse un teren lui Iordanescu inainte sa fie condamnat, insa ANAF i-a cerut explicatii pentru a demonstra de unde are acea suma de bani.

Cum Popescu nu mai avea contractul, el si-a dorit ca Anghel Iordanescu sa se intalneasca cu sotia sa pentru a-i oferi o copie. Chiar daca initial a fost de acord, Generalul nu i-a mai raspuns la telefon sotiei lui Popescu.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News