Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Gica Popescu > stiri Gica Popescu
A   A   A

Gica Popescu vine cu vesti noi despre vanzarea Viitorului

Gica Popescu vine cu vesti noi despre vanzarea Viitorului
Foto: Hepta.ro
Gica Popescu, presedinele clubului Viitorul Constanta, a venit cu noi declaratii referitoare la vanzarea pachetului majoritar de actiuni.

Fostul mare fotbalist a afirmat ca exista deja un plan pe 5 ani bine stabilit, insa negocierile pentru vanzarea clubului sunt departe de a fi finalizate.

"Avand aceasta stabilitate financiara, putem sa ne batem la titlu, sa ne batem cu cei mari, putem sa facem un pas inainte. Deocamdata, nu ne permitem sa aducem jucatori pe care sa-i platim lunar cu 10 mii de euro.

Suntem dispusi sa negociem orice propunere financiara care ni se pune pe masa. Pana acum, n-a venit nimeni sa spuna ca vrea 51% din actiuni. Noi avem un plan de investitii pe cinci ani de zile si oricine ar veni ar trebui sa ia in calcul acest plan de dezvoltare pe urmatorii cinci ani. Deocamdata nu putem sa le facem publice, pentru ca nu e normal, dar avem totul stabilit pentru urmatorii cinci ani de zile", a declarat Gica Popescu la Telekom Sport.
Cei de la Viitorul spera ca noii investitori sa aduca in jur de 3 milioane de euro pe an pentru a se asigura ca Hagi nu mai este obligat sa vanda jucatori in fiecare pauza competitionala.

Chiar daca nu va mai fi actionar majoritar, Hagi ar urma sa ramana manager tehnic al Viitorului.

C.S.
Facebook ShareTweet
 Joi, 10 Octombrie 2019, ora 10:01

 Articol citit de 5344 ori

Citeste si: