Gica Popescu se teme de barajul cu Islanda: "Acesta este nivelul"

Vineri, 27 Decembrie 2019, ora 10:34 4298 citiri
Foto: Facebook/ Gheorghe Popescu

Fost capitan al echipei nationale, Gica Popescu este de parere ca Romania nu porneste ca favorita in barajul pentru calificarea la Euro 2020 cu Islanda.

De altfel, el spune ca Romania a ajuns in punctul in care trebuie sa se teama de orice adversar, atat de jos fiind nivelul nationalei noastre.

"Din pacate, trebuie sa ne fie teama de orice adversar pentru ca nu suntem la un nivel astfel incat sa putem sa pornim ca favoriti contra unei echipe ca Islanda. Este ciudat ce spun, dar acesta este nivelul. Nu cred ca jucand la ei acasa suntem favoriti.

Din contra. Dar cred in egala masura ca avem calitate suficienta ca sa putem trece de Islanda. E nevoie de inspiratie, de atitudine, de forma sportiva pe care eu sper sa o avem la ora meciului cu Islanda ducand dupa aceea finala contra Ungariei sau Bulgariei, din pacate, din nou in deplasare", a declarat Popescu la Telekomsport.

Nationala Romaniei va infrunta Islanda in incercare de a obtine ultimele bilete pentru Euro 2020.

Daca vor trece de nordici, "tricolorii" vor juca impotriva Bulgariei sau Ungariei in duelul decisiv pentru accederea la turneul final.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News