EURO 2020: " Pentru mine este o bucurie." Unde a stat Gica Popescu pe Arena Nationala la meciul Ucraina - Austria

Luni, 21 Iunie 2021, ora 21:00 2889 citiri
Gica Popescu si Cristi Balaj la EURO 2020. Foto: Facebook / Gheorghe Popescu

Fostul international Gheorghe Popescu a postat un mesaj pe Facebook in care spune ca se bucura sa urmareasca un nou meci de la Euro-2020 pe Arena Nationala, de la tribuna a II-a, unde si-a achizitionat bilete.

"Ucraina - Austria, inca un meci la Euro 2020 pe Arena Nationala. Pentru mine, inca o bucurie de a sta, la tribuna a II a, unde am cumparat bilete, printre suporterii care ne-au apreciat. Si alaturi de care am avut atatea bucurii!", a scris Popescu pe Facebook.

EURO 2020: Bucurestiul le poarta noroc. Austria s-a calificat pentru prima data in istorie in optimi la Campionatul Europan

Fostii internationali Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu si Dorinel Munteanu au stat la tribuna a II-a la meciul Austria-Macedonia de Nord, de pe Arena Nationala, din cadrul Euro-2020, in timp ce la VIP au stat politicieni si oficiali FRF. Federatia a precizat ca intregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu ofera invitatii.

Potrivit gsp.ro, la VIP au stat mai multi oameni politici precum Ludovic Orban, Anca Dragu, Dan Barna sau Nicusor Dan, pe langa oficialii FRF Razvan Burleanu sau Mihai Stoichita.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News