Gica Popescu l-a iertat, dar nu s-a impacat cu Anghel Iordanescu. De la ce provine supararea

Joi, 06 Februarie 2020, ora 09:055520 citiri
Gica Popescu l-a iertat, dar nu s-a impacat cu Anghel Iordanescu. De la ce provine supararea
Foto: Octav Ganea/Mediafax/Hepta.ro

Gica Popescu spune ca l-a iertat pe Anghel Iordanescu, dar nici gand de impacare cu selectionerul "Generatiei de Aur".

Fostul capitan al nationalei Romaniei recunoaste ca l-a salutat pe Anghel Iordanescu, insa "iertarea nu inseamna impacare".

"Ne-am vazut in ultimele doua luni la doua evenimente. Mai intai, la tragerea la sorti pentru grupele Euro, care a avut loc la Romexpo, si apoi la Gala voastra, a GSP-ului. Eu m-am dus la el, i-am zis 'Sa traiti, nea Puiu, ce faceti?'. Ne-am salutat, ne-am pupat! Atat", a spus Gica Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

"Daca el traieste cu impresia ca ne-am impacat... Daca asta inseamna impacare... Ceea ce va pot spune eu e ca l-am iertat, dar iertarea nu inseamna impacare", a completat "Baciul".

Relatia dintre cei doi s-a racit dupa ce Anghel Iordanescu a ales sa continue in Federatia Romana de Fotbal si sa colaboreze cu Razvan Burleanu, in timp ce Gica Popescu a fost condamnat la inchisoare.

Gica Popescu n-a dezvaluit motivul pentru care s-a suparat pe Anghel Iordanescu, insa la mijloc ar fi si o afacere imobiliare. Iordanescu ar fi refuzat sa semneze un document de care avea nevoie Popescu, in perioada in care fostul fundas se afla in inchisoare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News