Gica Popescu ii da o noua replica dura lui Anghel Iordanescu

Marti, 27 Martie 2018, ora 08:028270 citiri
Gica Popescu ii da o noua replica dura lui Anghel Iordanescu
Foto: Hepta.ro

Conflictul din Generatia de Aur dintre Gica Popescu si Anghel Iordanescu a continuat.

Dupa ce Anghel Iordanescu a spus ca "Gica Popescu nu are dreptul sa ma ponegreasca" si a cerut o discutie barbateasca, fostul capitan al echipei nationale i-a raspuns.

Gica Popescu l-a descris pe fostul sau antrenor ca fiind "o fantoma" si explica de ce nu l-a iertat pana acum.

"Supararea mea nu are legatura cu fotbalul. E o chestiune privata, nu are de-a face cu fotbalul. Toata lumea a crezut ca eu m-am suparat pe Iordanescu dupa ce s-a dus alaturi de actuala conducere de la FRF. Dansul stie foarte bine ce a fost. Ce ar fi putut sa spuna la televizor? Ca e vinovat? Stie ca e vinovat. Noi n-am zis niciodata ca Generatia de Aur inseamna Hagi si Popescu, asa cum da de inteles dansul. La moartea lui Didi Prodan, eram toti impreuna, iar dansul statea la 100 de metri de noi.

De ce n-a venit langa noi? Eram 15 oameni din Generatia de Aur. Nu eu si Hagi. El de ce nu a venit langa noi sa-l conducem pe ultimul drum pe Prodan? De ce n-a venit? Eram toti. Dansul statea la 100 de metri distanta de noi. Probabil ca s-a suparat. Stiu ca s-a suparat cand am zis eu ca pentru mine e o fantoma. Eu nu sunt un tip rautacios. Daca la evenimentele la care trecem unul pe langa altul, dansul venea si ma lua de mana si imi spunea ca-i pare rau, eu il intelegeam si mergeam mai departe. Dar nu a venit sa spuna niciodata asa ceva", a spus Gica Popescu la Telekom Sport.

In lumea fotbalului circula scenariul potrivit caruia Gica Popescu a aflat ca Anghel Iordanescu stia din timp de condamnarile din Dosarul Transferurilor, in baza relatiei pe care o avea cu Gabriel Oprea. Totusi, Popescu nu a confirmat niciodata oficial aceasta varianta.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News