Gică Popescu, un car de nervi după amânarea meciului Clinceni - Farul: ”E o mizerie păstorită de LPF!”

Sambata, 29 Ianuarie 2022, ora 12:50
2666 citiri
Gică Popescu, un car de nervi după amânarea meciului Clinceni - Farul: ”E o mizerie păstorită de LPF!”
Gică Popescu

Preşedintele FC Farul Constanţa, Gheorghe Popescu, a afirmat, sâmbătă. că LPF nu respectă regulamentul, după ce meciul pe care constănţenii trebuia să-l joace cu Academica Clinceni, în etapa a XXIII-a, a fost amânat după cazuri de Covid-19 la echipa ilfoveană.

"Este o mizerie păstorită de Liga Profesionistă de Fotbal. Noi am informat Liga Profesionistă de Fotbal înainte de a face publice aceste zvonuri. Liga Profesionistă de Fotbal nu respectă regulamentul. A acceptat o listă a celor de la Clinceni fără să aibă în componenţă cei 8 jucători formaţi la nivel naţional şi 4 din propria pepinieră.

În plus, din câte ştiu eu, Clinceniul a întrerupt contractul cu 4 jucători. Toate aceste mizerii au fost aduse la cunoştinţă Ligii Profesioniste de Fotbal, care se pare că păstoreşte aceste mizerii.

Dă-le meciul pierdut cu 0-3, nu e vina mea, a Farului, că tu ai doar 6 jucători. E vina mea că nu ai putut să-ţi faci lista? De ce acceptă Liga ca o echipă să se înregistreze cu 6 jucători pe lista A când ai posibilitatea să treci 25 de jucători? De ce păstoresc mizeriile asta cu bună ştiinţă?

Eu am informat preşedintele Ligii în legătură cu această informaţie. Mi-au zis să aşteptăm, să nu premedităm. Este exact ce am zis eu. Nu ştim ce vom face. Acum ne vom întâlni şi noi să vedem ce decizii vom lua. Să ne anunţi în dimineaţa meciului că nu se mai joacă meciul, mi se pare aşa...

Le-am spus de acum două zile că o să fie infectaţi, că o să fie portarul infectat. Nu e vina mea că pun un singur portar pe listă, și nu trei. Când vezi astfel de mizerii îţi trece pofta să mai investeşti în fotbal şi să faci performanţă. Vin amatorii de la Ligă şi spun: ”Meci amânat””, a declarat Gică Popescu la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

Liga Profesionistă de Fotbal a hotărât ca partida Academica Clinceni - Farul Constanţa să fie amânată, a anunţat clubul ilfovean. Motivul este infectarea cu Covid-19 a 4 jucători de la echipa din Clinceni, ceea ce a dus la imposibilitatea de a alcătui un lot format din cel puţin 13 jucători.

Meciul a fost reprogramat pentru data de 17 februarie, de la ora 20.00.

Iniţial, partida trebuia să aibă loc astăzi, de la ora 17.00.

Întâlnirea contează pentru etapa a XXIII-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Gica Popescu, #liga 1, #Clinceni, #farul , #stiri fotbal