Dezvaluirile lui Iordanescu: Iata ce a discutat cu Gica Popescu inaintea alegerilor FRF

Joi, 29 Martie 2018, ora 12:024166 citiri
Dezvaluirile lui Iordanescu: Iata ce a discutat cu Gica Popescu inaintea alegerilor FRF
Foto: Hepta

Anghel Iordanescu a facut o serie de dezvaluiri despre perioada alegerilor FRF din 2014 si despre ce a discutat atunci cu Gica Popescu.

Fostul selectioner marturiseste ca isi dorea sa candideze la scrutinul din urma cu patru ani, insa a renuntat la idee pentru ca Popescu i-a cerut asta.

Nici cand Mircea Sandu i-a cerut lui Iordanescu sa isi depuna candidatura acesta nu a cedat si spune ca a ramas fidel promisiunii pe care i-a facut-o fostului sau elev.

"Gica Popescu sa nu uite ca eu imi doream sa candidez la alegerile FRF si m-am dat la o parte pentru Gica Popescu. El mi-a solicitat acest lucru, iar eu, din respect si din prietenie pentru el, am acceptat. Ne-am intalnit undeva in Bucuresti, alaturi de alti membri din Generatia de Aur si i-am spus ca sunt de acord si ca ma dau la o parte, desi eu credeam ca am sanse mari de a castiga.

Mircea Sandu cunosate bine. In ultima zi in care se putea depune dosarul, Mircea Sandu m-a chemat si mi-a spus: Te rog foarte mult si insist sa-ti depui dosarul. Dar l-am refuzat si i-am motivat ca am batut palma cu Gica Popescu si ca nu ma mai razgandesc. L-am sunat in acea zi pe Gica Popescu, nu mi-a raspuns, probabil avea treaba, asa ca l-am anuntat pe Cristi Bivolaru, care era in echipa lui Gica Popescu.

In ultima seara, am reusit sa vorbesc cu Gica Popescu si i-am spus: Vino maine dimineata la FRF, pentru ca este o problema extrem de urgenta si trebuie sa-l lamurim pe Mircea Sandu. Gica Popescu a venit, a fost o discutie in trei, Gica Popescu a avut dreptate cu ce i-a spus atunci lui Mircea Sandu", a povestit Iordanescu la DigiSport.

Popescu nu a mai apucat sa candideze, el fiind condamnat si incarcerat cu o zi inaintea alegerilor castigate pana la urma de Razvan Burleanu.

Dupa ce a ajuns la inchisoare "Baciul" s-a certat cu Iordanescu din motive ce nu tin de sport, dupa cum ambii au explicat, si nu a mai vorbit cu acesta de patru ani.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News