Hagi dă de pământ cu Iordănescu din nou: "Ianis nu e dorit! Nici nu l-a sunat, i-a dat mesaj"

Joi, 23 Martie 2023, ora 07:35
2219 citiri
Hagi dă de pământ cu Iordănescu din nou: "Ianis nu e dorit! Nici nu l-a sunat, i-a dat mesaj"
Gică Hagi

Gică Hagi nu poate trece peste neconvocarea fiului său la națională. Managerul Farului îl desființează pe Edward Iordănescu pentru această decizie, deși fiul lui a jucat foarte puțin după ce a revenit pe terne.

”Am văzut că Ianis e trecut pe lista jucătorilor accidentați. Ce legătură are Ianis cu jucătorii accidentați, cu Bancu, cu Chiricheș? Ianis e sănătos, Ianis e pe teren. Să dea un răspuns selecționerul de ce nu e Ianis la echipa națională. Ca fost căpitan al echipei naționale, ca manager al unui club, spun că nu e normal acest lucru. Îi selectăm pe cei mai buni? Dacă Hagi era la Real Madrid și nu juca trei meciuri, îl selecta nea Puiu? Îl selecta.

Vă spun un secret, nu voiam să-l zic, dar îl dau în seara asta. La echipa națională, ca selecționer, trebuie să știi un singur lucru, fundamental: să știi să creezi o echipă națională, o echipă foarte bună de jucători care să joace și să câștige. Ăsta e secretul, să știi să-i selectezi pe cei mai buni.

Eu spun cu tărie, trebuia convocat sută la sută. Pentru Gheorghe Hagi, Ianis este un jucător foarte important. Jucătorul român care joacă la cea mai importantă echipă în momentul de față nu e la echipa națională, avem o problemă”, a spus Gheorghe Hagi la emisiunea Digi Sport Special.

Hagi a condamnat și modul în care fiul său a fost înștiințat că nu face parte din lot.

”S-au trimis mesaje. Nu confundați a sta de vorbă cu a trimite mesaje. Ca fotbalist, să văd că nu sunt pe lista de convocare a stranierilor este un șoc. Am fost jucător, e un șoc. După ce a anunțat lista, i-a dat mesaj. Asta e inadmisibil, pentru că a declarat că Ianis lipsește.

Cum lipsește Ianis? Nu e dorit. Dacă era dorit, era acolo, el e sănătos. Ianis a făcut antrenamente cu noi trei zile, am văzut foarte bine. Sută la sută nu are cum sa fie, dar Ianis e un jucător foarte important, minimum 30 de minute poate să joace.

Un jucător important, într-o campanie de calificare, într-o luptă, când merge sănătos și e pe teren, trebuie să facă parte minimum de pe lista preliminară, nu vorbesc de a fi convocat. Dacă Ianis nu e convocat în lista stranierilor...

Cu tot respectul, Ianis joacă la cel mai mare club, la cel mai titrat club. E cel mai bun tânăr jucător de acolo. El e pe teren, e sănătos”, a mai spus Gheorghe Hagi.

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Gica Hagi, #ianis, #edeard irodanescu, #echipa antionala , #nationala