Strigătul de disperare al lui Gică Hagi: "Nu pot să stau la infinit cu salariul ăsta"

Duminica, 10 Decembrie 2023, ora 06:46
3338 citiri
Strigătul de disperare al lui Gică Hagi: "Nu pot să stau la infinit cu salariul ăsta"
Gică Hagi, antrenor Farul FOTO facebook Farul

Într-o conferință eveniment, de peste 50 de minute, Gică Hagi a spus că nu mai dorește să fie și patron, și antrenor.

"Lucrurile trebuie schimbate, nu se mai poate așa", a afirmat răspicat Hagi. Practic, el își dorește o reorganizare masivă a clubului la nivel de acționariat.

Gică Hagi vrea să rămână în funcția de manager, însă dorește să cedeze mare parte din acțiunile sale> "Regele" are 80 la sută, iar Marica și Rivaldo câte 10 la sută.

"Eu nu pot construi cu norocul. Farul trebuie să se gândească, de la anul, la ce își dorește. Toată Constanța, toată Dobrogea trebuie să schimbe multe lucruri dacă își dorește o echipă mare".

"Nu ne putem opri numai la titlul de campioană dacă ne dorim să fim cei mai buni. Trebuie să fie o schimbare totală din partea Constanței. Eu singur nu pot face mai mult decât ce am făcut. Farul trebuia să aducă în vară jucători valoroși, dar pentru acest lucru trebuia să existe buget. Altfel, totul se obține sporadic sau niciodată"

"De la anul trebuie găsită formula. Eu, personal, voi reflecta pentru că lucrurile nu pot merge în continuare la fel ci într-o direcție de progres, de dezvoltare pentru a avea bugete la nivelul celor mai mari cluburi din România. Nu poți fi mare fără buget, fără bani de transferuri, cu deficit an de an".

"Eu lucrez mereu pentru club, nu pentru mine. Eu rămân cu 10 la sută, nu plec din club".

"Echipa trebuie să fie top. Sportul trebuie să fie prioritate în Constanța și în Dobrogea. Totul pleacă de la buget, iar bugetul trebuie să fie stabil, puternic.

"Îmi place meseria asta de manager, o iubesc, dar nici nu pot să stau la infinit pe 500 de euro. Să muncesc cu 500 de euro de 10 ani, de 14 ani. Să aprob și deficitul de buget la începutul anului. După aceea trebuie să îi produc, că dacă nu îi produc trebuie să aduc bani de acasă".

Ce a avut de spus Hagi după ce FCSB a câștigat campionatul
Ce a avut de spus Hagi după ce FCSB a câștigat campionatul
Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă seara, că FCSB a fost cea mai constantă şi pragmatică formaţie în acest sezon şi merită titlul de...
Răducioiu a găsit atacant pentru națională. Joacă exact stilul său
Răducioiu a găsit atacant pentru națională. Joacă exact stilul său
Louis Munteanu, atacantul împrumutat de Fiorentina la Farul Constanța, este dorit de granzii campionatului FCSB și Rapid. Totuși, acesta și-ar dori să-și continue cariera la un club din...
#Gica Hagi, #farul constanta, #actionari farul, #marica, #Rivaldo , #antrenor