Gică Hagi, atac furibund la selecționerul Iordănescu: ”De ce este pe listă, iar Ianis nu?”

Marti, 14 Martie 2023, ora 21:49
4578 citiri
Gică Hagi, atac furibund la selecționerul Iordănescu: ”De ce este pe listă, iar Ianis nu?”
Gică Hagi

Fostul internațional Gică Hagi l-a criticat pe selecționerul Edi Iordănescu pentru faptul că nu l-a inclus pe fiul său, Ianis, pe lista preliminară a stranierilor, în vederea meciurilor cu Andorra și Belarus, în debutul preliminariilor Euro 2024.

Abia revenit la Glasgow Rangers după o pauză de un an cauzată de o accidentare, Ianis Hagi a fost ignorat de Edi Iordănescu pentru această acțiune, lucru care l-a deranjat vizibil pe Gică Hagi.

”Ianis este sănătos acum. Joacă puțin, nu poate mai mult, dar e sănătos. Adevărul este că nu a fost convocat nici măcar pe listă. Atunci, eu ca fost jucător și om de fotbal, vin și spun că Ianis nu e important pentru echipa națională și antrenor. Dacă era important, ar fi fost pe lista stranierilor”, a transmis Gică Hagi la DigiSport Special.

”Când jucătorului îi este comunicat că este foarte important, mă întreb de ce lipsește la prima convocare. Așa îmi dau seama că nu este important pentru echipa națională în viziunea antrenorului.

Au avut loc discuții. I s-a spus că este foarte important pentru echipa națională timp de un an, cât a fost accidentat. Dar nu e pus nici măcar pe lista preliminară! Ce să înțelegem din asta? Îmi asum ce spun, înseamnă că Ianis nu este important pentru Edi Iordănescu și echipa națională. E o realitate, nu e vorba că mă deranjează.

Pitu cât joacă? Vorbim despre ultimele 10 meciuri, că astea contează la forma lui. Vorbesc tot despre unul de-ai mei, ca să nu mă acuze cineva. De ce este pe listă, iar Ianis nu?

Este același lucru, au aceleași minute amândoi, la o echipă unde Ianis a demonstrat mult mai multe sau poate face mai multe în 10 minute decât Pitu, la ce experiență are, chiar la nivel european”, a mai spus Hagi.

Presiune pe Edi Iordănescu la Euro: ”Dacă nu-l ia pe Ianis, are scandal”
Presiune pe Edi Iordănescu la Euro: ”Dacă nu-l ia pe Ianis, are scandal”
Fotbalistul echipei naţionale a României, Ianis Hagi, autorul unui gol în amicalul cu Columbia de marţi seara, nu crede că va rata lotul primei reprezentative pentru EURO 2024 chiar dacă...
Amenințat cu absența de la Euro, Ianis Hagi a reacționat și a luat prima decizie: ”Cum a spus și tata...”
Amenințat cu absența de la Euro, Ianis Hagi a reacționat și a luat prima decizie: ”Cum a spus și tata...”
Ianis Hagi a jucat în ambele meciuri amicale ale echipei naționale, dar nu a fost titular nici cu Irlanda de Nord, nici contra Columbiei, prezența sa la Euro 2024 fiind pusă sub semnul...
#Gica Hagi, #nationala, #Ianis Hagi, #Edi Iordanescu , #nationala