Farul lui Hagi joacă miercuri cu calificarea pe masă: ”Nu putem să ne uităm în spate”

Marti, 15 August 2023, ora 19:54
1710 citiri
Farul lui Hagi joacă miercuri cu calificarea pe masă: ”Nu putem să ne uităm în spate”
Gică Hagi FOTO facebook

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Tallinn, că formaţia sa a venit să câştige şi manşa secundă cu Flora Tallinn din turul 3 preliminar al Conference League, precizând că nu se poate gândi la victoria cu 3-0 din tur.

"Pentru mine acesta este un meci care începe de la 0-0. Trebuie să facem un joc bun pentru că întâlnim o echipă puternică. Flora Tallinn este o echipă disciplinată care joacă vertical. Noi am venit însă aici să câştigăm, nu putem să ne uităm în spate şi să ne gândim la rezultatul din tur. Acesta este mesajul pentru echipa mea şi sper ca toţi jucătorii să înţeleagă acest lucru", a spus Hagi.

"Va fi o luptă mâine, de asta sunt sigur. Ambele echipe s-au cunoscut în meciul tur, aşa că mâine cei care vor veni la stadion se vor bucura de fotbal. În tur meciul a fost echilibrat, ambele echipe au avut momentele lor. Calitatea jucătorilor a făcut diferenţa în momentele în care noi am marcat. Dar şi adversarii au avut ocazii foarte bune, însă faţă de ei noi am fost mai concreţi. Şi sper ca şi mâine să fim la fel", a precizat tehnicianul.

Echipa de fotbal Farul Constanţa întâlneşte, miercuri, de la ora 19:00, pe Stadionul Lillekula din Tallinn, formaţia estoniană Flora Tallinn, într-o partidă contând pentru manşa secundă a turului al treilea preliminar al Europa Conference League.

În tur, Farul Constanţa s-a impus cu scorul de 3-0.

Dacă trece de Flora Tallinn, Farul va juca în play-off contra învinsei dintre Qarabag FK (Azerbaidjan) şi HJK Helsinki (Finlanda), duel care are loc în turul al treilea preliminar al Europa League. Farul ar juca prima manşă pe teren propriu, pe 24 august, iar manşa secundă este programată pe 31 august.

Ce a avut de spus Hagi după ce FCSB a câștigat campionatul
Ce a avut de spus Hagi după ce FCSB a câștigat campionatul
Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă seara, că FCSB a fost cea mai constantă şi pragmatică formaţie în acest sezon şi merită titlul de...
FCSB campioană: Mihai Stoica - Urmează poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istoria acestei competiţii
FCSB campioană: Mihai Stoica - Urmează poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istoria acestei competiţii
Mihai Stoica a declarat, după ce FCSB a câştigat titlul de campioană, că urmează “poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu” din istoria competiţiei. ”Urmează poate cea mai...
#Gica Hagi, #farul, #calificare , #stiri fotbal