Pinalti a sunat la 112 sa-l reclame pe contracandidatul Elenei Udrea

Joi, 29 Noiembrie 2012, ora 12:40
4134 citiri
Pinalti a sunat la 112 sa-l reclame pe contracandidatul Elenei Udrea
Foto: Facebook / Elena Udrea

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan "Pinalti", a sunat la numarul de urgenta 112, pentru a-l reclama pe contracandidatul Elenei Udrea in colegiul din Roman, Liviu Bratescu, pentru dare de mita electorala.

Apelul lui Gheorghe Stefan a fost filmat si pus pe pagina de Facebook a Elenei Udrea, miercuri noapte.

Udrea: Candidez la Roman pentru ca la Bucuresti am fost atacata mediatic

"Domnu' ofiter, deci la restaurantul Chianti din Roman, deputatul Bratescu - USL - da mita electorala si vad ca nimeni nu ia nicio masura. Noi avem televiziuni acolo care au filmat tot, dar pe dvs. nu v-am vazut. (...)

Auziti, nu ne mai luati de prosti cu dreptatea in Romania asta, ba fratilor, ca este un Dumnezeu. Vreau sa ne dati si noua un raspuns la sesizarea care am avut-o", spune Gheorghe Stefan, primarul municipiului Piatra Neamt, in apelul la 112.

Clipul are deja zeci de like-uri si a generat numeroase comentarii pe Facebook, unde echipa Elenei Udrea sustine ca, in cazul USL, "hotii striga hotii" si "in realitate (candidatul USL - n.red.) se intalneste cu oamenii in restaurante".

Elena Udrea a inaugurat la Roman o zona pietonala finantata in timpul mandatului sau

Elena Udrea candideaza din partea ARD in colegiul 4 deputati format din municipiul Roman si comuna Ion Creanga, unde a inceput mai multe proiecte, in timpul mandatului sau de ministru, pe care acum doreste sa le continue.

Printre cele mai importante se numara cele legate de crearea locurilor de munca, prin atragerea de investitii, dar si reabilitarea termica a blocurilor.

Elena Udrea a inaugurat la Roman o sala de sport construita in mandatul sau

Udrea spera sa poata continua aceste proiecte ca deputat si membru al comisiei de administratie publica, dar si al celei juridice, precizand ca este si avocat, dar si un om "care a lucrat mult cu primariile, cu administratiile locale".

Elena Udrea isi castiga detasat colegiul de deputat din Roman

Conform unui sondaj de opinie realizat de Asociatia pentru Demnitate si Valoare Umana, Elena Udrea va obtine voturile a 56,75% dintre alegatorii din colegiul in care candideaza pentru Camera Deputatilor, in conditiile in care 98% dintre locuitori o cunosc pe candidata ARD.

Liviu Bratescu (USL), principalul ei contracandidat, nu este cunoscut decat de 28,5% dintre alegatorii care urmeaza sa voteze, fiind creditat cu numai 30,51% din intentiile de vot ale romascanilor.

Cum arata apartamentul Elenei Udrea din Roman (Galerie foto)

I.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Pinalti 112, #Pilati Piatra Neamt, #Elena Udrea Roman, #mita electorala Bratescu , #stiri Gheorghe Stefan