Gheorghe Stefan, pus sub invinuire de DNA: Ma consider nevinovat (Video)

Luni, 08 Septembrie 2014, ora 14:49
2069 citiri
Gheorghe Stefan, pus sub invinuire de DNA: Ma consider nevinovat (Video)
Foto: mesagerulneamt.ro

Primarul Municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a fost pus sub invinuire de DNA, in dosarul obtinerii ilegale a unei licente de televiziune pentru postul Giga Tv.

"Eu ma consider nevinovat si sunt linistit. Nu am purtat nicio discutie cu domnul Hrebenciuc", a declarat Gheorghe Stefan la iesirea de la DNA.

"Stiu ca sunt instigator", a mentionat el, intrebat fiind care este invinuirea care i-a fost adusa de procurori. Primarul din Piatra Neamt a adaugat ca urmeaza sa citeasca acuzatiile aduse de procurori si ca va incerca sa vina cu dovezi in favoarea sa.

Gheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt, urmarit penal in dosarul CNA - surse

Gheorghe Stefan, care controleaza postul Giga TV, este acuzat ca a intervenit la presedintele Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu, prin intermediarul Viorel Hrebenciuc, pentru a obtine din nou licenta de emisie pentru acest post.

In acest dosar mai sunt implicati si deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, dar si Narcisa Iorga, membra a CNA.

Joi, DNA a anuntat ca a dispus inceperea urmarii penale fata de Viorel Hrebenciuc, pentru folosirea influentei sau autoritatii in scopul obtinerii de bani sau alte foloase pentru sine sau alta persoana, in acest caz.

Procurorii anticoruptie sustin ca, la cererea "unei persoane care, direct sau indirect, prin intermediul membrilor familiei sale sau al apropiatilor, controleaza o societate comerciala detinatoare a unui post de televiziune", adica Gheorghe Stefan, Hrebenciuc a facut demersuri pentru a determina angajati ai CNA "sa revina asupra unei decizii".

Viorel Hrebenciuc, pus sub acuzare in dosarul interventiilor la CNA: Sunt o victima! (Video)

Decizia CNA fusese de retragere a licentei pentru postul TV controlat de edilul din Piatra Neamt.

Si presedintele CNA, Laura Georgescu, a fost chemata vineri la DNA pentru a i se comunica faptul ca este cercetata pentru infractiunea de abuz in serviciu.

Narcisa Iorga este invinuita in dosarul neregulilor de la CNA pentru instigare la folosirea influentei. Ea a fost cea care l-a indemnat pe primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, sa apeleze la deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, potrivit unor informatii aparute initial pe surse si confirmate ulterior de DNA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Gheorghe Stefan invinuit CNA DNA, #Gheorghe Stefan invinuire instigare CNA, #Pinalti DNA CNA acuzare , #stiri Gheorghe Stefan