Gheorghe Stefan: Nu ne dorim ca PDL sa dispara. Nu vrem sa ajungem ca pe timpul lui Stalin

Joi, 07 Martie 2013, ora 20:07 3026 citiri
Foto: Realitatea TV

Dupa plecarea lui Mihai Stanisoara la PNL, Gheorghe Stefan, presedintele PDL Neamt, spune ca PDL nu are nevoie de un lider care sa conduca partidul spre disolutie si ca el si colegii sai nu vor sa creada ca partidul lor va avea soarta PNTCD.

"Imedidat dupa alegerile pentru presedintia PDL din 14 mai 2011, semnatari ai motiunii Blaga au plecat spre USL si au daramat Guvernul PDL, iar acum un primvicepresedinte pus in functie de Blaga anul trecut pleaca la PNL. Trebuie ca aceste intamplari sa ne dea de gandit, avem nevoie de un lider care sa coaguleze oameni valorosi in PDL, nu de un lider care sa conduca partidul spre disolutie", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara pleaca la PNL

Acesta a adaugat ca nu vrea sa creada prezicerile celor de la USL care spun ca PDL va avea soarta PNTCD.

"Nu ne dorim ca PDL sa dispara. De aceea avem nevoie de o schimbare la nivelul conducerii, capabila sa aduca partidul din nou la nivelul la care era in 2008, la peste 30 la suta", a adaugat liderul PDL.

Gheorghe Stefan a adaugat ca isi doreste o competitie corecta pentru presedintia PDL, dar ca sunt semne ca nu se intampla acest lucru.

"Din organizatii vin multe semnale ca delegatii la Conventie nu sunt alesi conform deciziei CNC, adica nu sunt cu prioritate alesi locali, oameni care vor sa promoveze PDL si care vor un PDL puternic. Iar Vasile Blaga stie prea bine ce se intampla, altfel nu inteleg afirmatia lui, 'voi castiga sigur alegerile'", a continuat el.

Gheorghe Stefan: Nu vrem sa ajungem ca pe timpul lui Stalin

Seful PDL Neamt a mai spus ca nu isi doreste sa se ajunga ca pe vremea lui Stalin, cand "nu conta cine vota, conta cine numara".

"Nu inteleg de ce, la alegeri parlamentare, toti liderii USL (Ponta, Antonescu, Constantin, Fenechiu, Oprisan etc), au fost la Roman pentru a face presiune impotriva Elenei Udrea, pe cand la Timis, acolo unde a candidat Vasile Blaga, presedintele partidului, nu a fost nimeni sa se raporteze la el. Este clar ca Elena Udrea, si nu Vasile Blaga, este un pericol pentru USL. Intrebarea la care trebuie sa raspundem astazi noi, cei din PDL, este simpla: vrem sau nu sa ne luptam cu USL?", a continuat el.

Mihai Stanisoara, care ocupa functia de prim-vicepredinte al PDL, a anuntat miercuri ca trece la PNL.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza grob
grob
rank 5
"nu conta cine vota, conta cine numara".
Poza sanziana
sanziana
rank 5
"Nu vrem sa ajungem ca pe timpul lui Stalin"