Baron PDL: E putin probabil sa castigam. Ce spune de candidatura Elenei Udrea

Luni, 08 Octombrie 2012, ora 15:29 4487 citiri

Liderul PDL Neamt, Gheorghe Stefan, considera ca Alianta Romania Dreapta are sanse reduse de a castiga alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"Sanse avem sa scoatem un scor bun, sa castigam e putin probabil, dar speram sa scoatem un 30%", a spus primarul de Piatra Neamt pentru Ziare.com.

Intrebat despre eventuala candidatura a Elenei Udrea intr-un colegiu din judetul Neamt, Gheorghe Stefan a spus ca i-a facut acesteia o invitatie si asteapta raspuns, despre care spune ca va veni in scurt timp.

"Deocamdata, au fost numai variante, speculatii, nu exista certitudini. Mai sunt negocieri cu MRU, cu taranistii. Am facut o oferta, asteptam un raspuns ferm, stiu ca dansa mai are si alte variante", a precizat Stefan.

El considera ca Udrea e ministrul care a ajutat cel mai mult judetul sau.

"Am considerat ca a facut multe lucruri bune, ca ministru dupa 1990 a avut cele mai multe realizari pentru judetul Neamt", s-a aratat de parere Stefan.

Primarul de Neamt spune ca Elena Udrea e singurul nume cunoscut la nivel national al Aliantei Romania Drepta ce va candida in acest judet.

Fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, nu va mai candida in Bucuresti, unde a obtinut un mandat de deputat in anul 2008, ci va alege un colegiu din tara.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News