Viitorul lui Hagi a spulberat Timisoara

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 25 Februarie 2017, ora 16:51
7391 citiri
Viitorul lui Hagi a spulberat Timisoara
Foto: Facebook/ Academia de fotbal Gheorghe Hagi

Viitorul lui Gica Hagi isi continua drumul triumfal spre play-off-ul Ligii 1, dobrogenii obtinand o victorie categorica in etapa cu numarul 24 a primei noastre divizii.

Liderul la zi al campionatului a spulberat ACS Poli Timisoara, impunandu-se pe teren propriu cu un categoric 5-0.

Pustii "Regelui" au resimtit o usoara presiune dupa infrangerea suferita in etapa trecuta in deplasarea de la Astra, insa si-au revenit rapid si au transat soarta meciului cu Timisoara in prima repriza.

Vlad Morar a deschis scorul in minutul 11, jucatorul adus in aceasta iarna la Viitorul trimitand in plasa din 6 metri, dupa o balbaiala de nepermis a defensivei banatenilor. Zece minute mai tarziu, acelasi Morar reusea "dubla", el trimitand in poarta goala din pasa lui Ganea.

In minutul 30 a venit randul lui Vana sa paseze decisiv, iar Morar a pus latul pentru 3-0. Dupa alte cinci minute, Morar s-a aflat la servire, pasa lui fiind fructificata de Chitu.

Scorul final a fost stabilit de pustiul Florinel Coman, introdus in teren la pauza chiar in locul lui Morar. Acesta a fost lansat bine de Chitu si a inscris cu un sut pe sub portarul Straton.

Pana la fluierul de final, Timisoara a ramas si in inferioritate, Artean fiind eliminat dupa doua cartonase galbene.

In urma acestui rezultat, Viitorul se distanteaza din nou la 6 puncte in fata Stelei in clasamentul Ligii 1, vicecampioana avand totusi un meci in minus.

Echipele de start

Viitorul: Ramniceanu - Benzar, Hodorogea, Boli, Cr. Ganea - Nedelcu, Purece, N. Rosu - Chitu, Vl. Morar, Vana

Rezeve: Buzbuchi, S. Radoi, Dumitrescu, Fl. Coman, Casap, G. Iancu, Mladen

Antrenor: Gheorghe Hagi

ACS Poli: Straton - Straut, Bocsan, Seroni, Al. Neagu - Artean, Soljici - Popovici, Croitoru, Fucek - Oct. Draghici

Rezerve: Smaranda, Poparadu, Fridrich, Scutaru, Novak, Birnoi, P. Henrique

Antrenor: Ionut Popa

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Viitorul victorie Liga 1, #Viitorul Timisoara Liga 1, #Viitorul Liga 1 rezultat , #Viitorul