Gica Hagi si Gica Popescu nu vor sa mai auda de EURO 2020 dupa ce au fost umiliti la primul meci de la Bucuresti. Ce decizie au luat

Joi, 17 Iunie 2021, ora 00:14 10592 citiri
Gica Hagi. Foto: Facebook / Gheorghe Hagi

Hagi si Gica Popescu s-au simtit jigniti dupa ce au primit bilete la tribuna 2, la primul meci de la EURO 2020, de pe National Arena, Austria - Macedonia de Nord.

Cei doi au luat o decizie surprinzatoare pentru partida a doua de la Bucuresti, Ucraina - Macedonia de Nord.

Scandal urias in fotbalul romanesc dupa ce Hagi, Popescu si Dorinel Munteanu au fost trimisi sa vada meciul de la EURO 2020 la tribuna 2, in timp ce la VIP au stat politicieni. "Ma doare sufletul. Nu am cuvinte"

Trimisi la tribuna 2, Hagi si Popescu nu au de gand sa onoreze invitatia FRF si nu vor merge la meciul de joi, de la EURO 2020, de pe National Arena, scrie sport.ro.

Fostii fotbalisti din Generatia de Aur au fost suparati rau dupa ce au vazut din mijlocul fanilor primul meci de pe National Arena, Austria - Macedonia de Nord. Asta in conditiile in care tribuna oficiala de pe stadion era intesata de oameni politici si sefii din FRF.

FRF anuntase printr-un comunicat oficial ca au fost suplimentate locurile in sectorul VIP pentru urmatoarele meciuri de la EURO 2020, de la Bucuresti.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News