Hagi prezinta planul care poate salva Steaua

Marti, 25 Octombrie 2011, ora 21:19
4580 citiri
Hagi prezinta planul care poate salva Steaua

Fostul mare international si antrenor al Stelei, Gheorghe Hagi, spune ca detine reteta care poate scoate clubul "ros-albastri" din perioada nefasta prin care trece.

"Regele" sustine ca Gigi Becali trebuie sa aduca fostele glorii ale echipei in conducerea Stelei pentru a resuscita spiritul formatiei care in 1986 cucerea Cupa Campionilor Europeni.

"Steaua nu are nevoie doar de antrenor sau un manager, are nevoie de un grup de oameni priceputi care sa repuna echipa pe picioare. Poate Iordanescu e cel mai potrivit sa conduca o astfel de echipa. Ideea mea este ca fostii mari jucatori fac diferenta.

Trebuie sa fie adusi fosti jucatori care sa se ocupe de toate departamentele pentru ca ei sunt legati de echipa si ar face orice ca sa o readuca la perioada de glorie.

Trebuie sa promovezi in permanenta jucatori tineri. Centrul de juniori trebuie sa aiba un obiectiv clar, sa promoveze cate 3-4 jucatori an de an. O echipa care are un centru bun si are si grija de el poate produce mult mai mult de atat. Gigi a facut o mare greseala ca a inchis Academia.", a declarat Hagi la GSP TV.

Replica patronului Stelei a venit imediat, acesta spunand ca a investit degeaba intr-o academie care nu a produs niciun jucator pentru prima echipa.

"Ce ati face in locul meu? Am bagat 4 milioane in minihoteluri, in terenuri si centre de juniori si am mai cheltuit si 500.000 de euro pentru cantonamente si toate cele. Dupa patru ani, nici un copil n-a fost promovat la prima echipa. L-am avut pe Stratila si am spus ca il vreau in prima echipa, dar antrenorii mi-au spus ca nu e bun, mai bine il iau pe Szekely. Pai asa e corect?!", a spus Becali.

C.F.

FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
Florinel Coman a declarat, sâmbătă seară, după ce FCSB a câştigat titlul, că a a avut încredere în colegii săi şi a simţit că va fi seara lor. Coman nu a jucat în meciul cu...
Gigi Becali, prima reacție după ce a câștigat campionatul: "Ne trebuie 7-8 jucători ca să mergem în cupele europene" Primele nume de pe listă
Gigi Becali, prima reacție după ce a câștigat campionatul: "Ne trebuie 7-8 jucători ca să mergem în cupele europene" Primele nume de pe listă
Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană....
#Gica Hagi, #Hagi antrenor Steaua, #Hagi plan salvare Steaua, #Gigi Becali , #Steaua