Negocieri intrate in impas in ultima zi. Ce conditie a pus Gica Hagi unui milionar care voia sa investeasca la Viitorul Dezvaluiri exclusive

Luni, 21 Iunie 2021, ora 19:2866095 citiri
Negocieri intrate in impas in ultima zi. Ce conditie a pus Gica Hagi unui milionar care voia sa investeasca la Viitorul Dezvaluiri exclusive
Gica Hagi. Foto: Facebook / Gheorghe Hagi

Gica Hagi este noul antrenor al echipei Farul Constanta, formatie nou nascuta dupa fuziunea dintre Viitorul si Farul.

Pana aici, "Regele" a negociat cu multi oameni de afaceri sa cedeze o parte din actiunile echipei de la Ovidiu.


Cel mai aproape a fost Dan Sucu.

Patronul companiei "Mobexpert" a tratat zile in sir cu Gica Hagi preluarea echipei din Constanta, insa cand totul parea sigur, tranzactia a intrat in impas.

Conform surselor Ziare.com, Dan Sucu era dispus sa plateasca cateva milioane de euro pentru a intra in actionariatul echipei FC Viitorul, dar nu a fost de acord cu o conditie pusa de Gica Hagi.


FC Viitorul si Farul au fuzionat! Cine sunt oamenii care vor conduce noua echipa din Constanta OFICIAL

Mai exact, "Regele" nu a vrut ca investitorul sa se implice in treburile sportive ale echipei, lucru neacceptat de Dan Sucu.

Afacerea s-a naruit in ultima clipa, chiar atunci cand partile urmau sa semneze contractul de asociere.

Cu o avere de peste 100 de milioane de euro, Dan Sucu isi continua visul de a investi in fotbal. Omul de afaceri planuieste sa construiasca o academie de fotbal in sectorul 1 din Bucuresti.


Dan Sucu cu sotia sa, Diana. Foto: Facebook / Diana Sucu

Pana la urma, Gica Hagi a reusit fuziunea echipei sale de la Ovidiu, FC Viitorul cu Farul, unde va fi antrenor principal. El vrea sa se bata la cupele europene cu noua echipa de la Constanta.