Hagi ii spulbera visul lui Becali

Sambata, 03 Decembrie 2011, ora 13:40
1918 citiri
Hagi ii spulbera visul lui Becali

Fostul mare international Gica Hagi nu vrea sa auda de Steaua! Aflat in planurile lui Becali in eventualitatea demiterii lui Ilie Stan in iarna, "Regele" spune ca nu va da curs ofertei de a prelua echipa "ros-albastra".

Motivul invocat este chiar cel pentru care a refuzat nationala: fostul lider al Generatiei de Aur nu vrea sa preia o echipa la jumtate de drum.

"Categoric refuz Steaua. Cum va ganditi voi ca am refuzat nationala si as veni din iarna la o echipa de club din Romania? Exclus!" a declarat Gheorghe Hagi la implinirea a trei ani de la lansarea Academiei care ii poarta numele.

Gigi Becali a declarat in mai multe randuri ca va incerca readucerea "Regelui" pe banca Stelei in a doua jumatate a campionatului, in speranta ca acesta va revitaliza jocul echipei aflate acum pe un modest loc 6 in Liga 1, la 11 puncte de liderul Dinamo.

"Ros-albastrii" au fost deja refuzati de antrenorul Pandurilor, Petre Grigoras, si el aflat pe lista de posibili inlocuitori ai lui Ilie Stan.

Soarta actualului tehnician al Stelei ar putea fi decisa chiar dupa derbiul cu Dinamo, o infrangere in Stefan cel Mare urmand sa coincida cu demiterea lui Stan.

Gheorghe Hagi a mai antrenat Steaua in perioada iunie - septembrie 2007, prezentandu-si demisia dupa un scandal cu patronul Gigi Becali.

De atunci, "Regele" a mai pregatit formatia turca Galatasaray Istanbul, din octombrie 2010 pana in martie 2011.

Un singur trofeu a castigat fostul mare international ca antrenor: Cupa Turciei, in 2005, cu Galatasaray.

Ce a avut de spus Hagi după ce FCSB a câștigat campionatul
Ce a avut de spus Hagi după ce FCSB a câștigat campionatul
Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă seara, că FCSB a fost cea mai constantă şi pragmatică formaţie în acest sezon şi merită titlul de...
FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
Florinel Coman a declarat, sâmbătă seară, după ce FCSB a câştigat titlul, că a a avut încredere în colegii săi şi a simţit că va fi seara lor. Coman nu a jucat în meciul cu...
#Gica Hagi, #Hagi antrenor Steaua, #Hagi refuza Steaua, #Gigi Becali , #Steaua