Strigătul de disperare al lui Gică Hagi de la miezul nopții

Joi, 23 Septembrie 2021, ora 02:02
7795 citiri
Strigătul de disperare al lui Gică Hagi de la miezul nopții
Gica Hagi

Gică Hagi nu a putut să doarmă după meciul pierdut cu Sepsi, din Cupa României.

Patronul de la Farul Constanta a intrat în direct, la miezul nopții, la Digisport, și a făcut scandal pe seama arbitrajului din meciul împotriva covăsnenilor.

Golul calificării a fost marcat de Mitrea dintr-un penalty inexistent! Arbitrul Radu Petrescu a mutat un fault din afara careului în suprafața de pedeapsă.

Gică Hagi nu a stat cu mâinile în sân și a ieșit la atac.

"După meci am vorbit, dar am zis și public că îmi cer scuze dacă greșesc cu ceva. Văzând faza, e incredibil. Nu văzusem faza, mi-a zis secundul meu că a fost un metru în afară, dar nu văzusem și am zis că, dacă greșesc, îmi cer scuze. Ce pot să spună acești domni? Tușierul și centralul? E fault clar, dar în afara careului?

Cum poți să dai penalty? E ceva de comedie! În ce lume suntem? Pentru mine e deja prea mult. Cu tot respectul pentru Leo (n.r - Grozavu), că e prietenul meu, dar acuză el arbitrul după meci? Îmi vine să râd. Ne jucăm de-a v-ați ascunselea ca copiii la școală. E prea mult, inadmisibil așa ceva.

Am văzut că e nemulțumit de arbitraj. Ori se acoperă lucrurile, ori se fac cu intenție. Nu se poate așa ceva. Echipa dezavantajată e Farul. A avut ocazii de gol și a fost o greșeală incredibilă a tușierului. El a dictat penalty-ul. Era un metru în afară și arbitrul nu vede. E blasfemie, domnule, ce să mai... noi nu muncim? Nu vrem să facem? Uitați-vă, e pe tușă! Cum să dea penalty? Uitați-vă, n-a dat. El se uită și după cineva îi dictează.

Scuzați-mă, ai mei copii nu muncesc? Antrenorul de la Sepsi, care e prietenul meu, spune în presă că e dezavantaj de arbitri. Wow! Mă gândesc cu ce. Uitați-vă în prima repriză câte ofsaiduri am primit noi, că am atacat în direcția aia. Ce facem? Arbitrii de tușă fac acum legea? Arbitrul de centru decide!

Nu pot să vorbească tușierii. Cine e șeful în teren? Ce circumstanțe să găsești la 12 jumate noaptea? Arbitrul de centru nu zice nimic și el influențează și zice să dea penalty. E clară ca picătura de apă! Uitați-vă, arbitrul de centru nu dă nimic", a spus Gică Hagi la Digisport.

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în optimile Cupei României, după ce a învins-o cu 1-0 pe Farul Constanța. Golul victoriei a fost marcat de Bogdan Mitrea din penalty.

Gică Hagi a intrat în direct și s-a luat de Edi Iordănescu pentru ce i-a făcut fiului său
Gică Hagi a intrat în direct și s-a luat de Edi Iordănescu pentru ce i-a făcut fiului său
Ianis Hagi a jucat în ambele meciuri ale echipei naționale, dar nu a fost titular nici cu Irlanda de Nord nici contra Columbiei. Acest lucru l-a deranjat pe Gică Hagi care a intrat în direct...
Gică Hagi, pus la zid din cauza fiului Ianis: "Să-l lase să vorbească cu picioarele"
Gică Hagi, pus la zid din cauza fiului Ianis: "Să-l lase să vorbească cu picioarele"
Gică Hagi s-a erijat mereu într-un apărător al fiului său Ianis, chiar dacă acesta are probleme la echipele de club la care joacă în străinătate. Derek Ferguson, un fost internațional...
#Gica Hagi, #Hagi, #farul constanta, #scandal arbitraj Romania, #penalty, #sepsi , #stiri Gica Hagi