Ce a spus Gică Hagi după egalul dintre Rapid și Farul

Sambata, 31 Iulie 2021, ora 10:013986 citiri
Ce a spus Gică Hagi după egalul dintre Rapid și Farul
Gica Hagi. FOTO: Facebook / Viitorul FC

Antrenorul Gheorghe Hagi a apreciat că meciul Farului cu Rapid, scor 0-0, a fost unul frumos, subliniind că este păcat că nu s-a marcat.


"A fost un meci frumos, păcat că nu s-a marcat. Le mulţumesc rapidiştilor pentru respectul arătat. Unchiul meu e rapidist, cred că s-a bucurat. Ne-au lipsit mici detalii să nu marcăm, suntem la început de drum. Avem un lot puternic, zic că suntem acoperiţi, rămâne să muncim împreună. Avem mulţi tineri, vrem să construim o echipă cu personalitate, să dictăm ritmul jocului", a afirmat Hagi la Digisport.

El a vorbit şi despre eliminarea echipelor româneşti din Conference League. "Cred că suferim cu toţii, nu ne convine la nimeni, trebuie să vedem ce putem face. Au avut şi ghinion, dar asta e realutatea, trebuie să reflectăm serios. Trebuie să se creeze un proiect naţional, la cel mai înalt nivel. Trebuie să avem echipe care formează jucători la nivel internaţional. E mult de muncă, probabil într-o zi toată lumea va reflecta şi se va face un proiect. Românul e talentat, e foarte bun, rămâne să creăm condiţii", a declarat Hagi.

Farul şi Rapid au remizat, scor 0-0, vineri, pe Arena Naţională, în etapa a treia a Ligii I.