Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, declarații tari despre Gică Hagi

Joi, 02 Decembrie 2021, ora 16:00
3516 citiri
Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, declarații tari despre Gică Hagi
Mihai Iosif, antrenor Rapid

Tehnicianul echipei Rapid, Mihai Iosif, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că el şi jucătorii săi se simt încrezători şi speră să țină pasul cu plutonul fruntaş în Liga 1.

Iosif a menţionat că următoarea adversară, Farul Constanţa, practică un fotbal ofensiv şi a adăugat că Rapid abordează orice confruntare cu gândul la victorie.

“Jucăm cu o echipă care practică un fotbal ofensiv, colegă de clasament, sperăm să obţinem un rezultat favorabil. Noi mergem la toate meciurile la victorie. La noi încărcătură mare e non-stop. Ne simţim încrezători şi sperăm să ţinem pasul cu plutonul fruntaş. E un campionat extrem de echilibrat, în care sunt două sau maxim trei echipe care încearcă să se distanţeze, în rest este un pluton de 7-8 echipe care se luptă pentru celelalte locuri din play-off. Echipele sunt de valori apropiate, nu cred că e nimeni conjunctural acolo”, a spus Iosif.

El a precizat că de fiecare dată o confruntare cu Gheorghe Hagi este ceva special. “Hagi e ceva unic pentru România. Are o echipă care joacă un fotbal frumos, o echipă foarte bună. Am spus acum câţiva ani că un nou Hagi nu cred că se va naşte cel puţin cât eu voi trăi”, a adăugat tehnicianul.

FC Rapid va întâlni echipa Farul Constanţa, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21.30, în etapa a XVIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Rapidiştii ocupă locul 5 în clasament, cu 28 de puncte, iar Farul este pe 8, cu 26 de puncte. Lider în clasament este CFR Cluj, care are 45 de puncte.

Dan Șucu, șef de galerie! Ce decizie a luat patronul Rapidului după reținerea lui Bocciu
Dan Șucu, șef de galerie! Ce decizie a luat patronul Rapidului după reținerea lui Bocciu
Acţionarul principal al FC Rapid, Dan Şucu, a anunţat, joi, într-un comunicat, că va merge alături de galeria rapidistă la meciul din deplasare cu Universitatea Craiova, de sâmbătă, de la...
Calificare la pas pentru Rapid în Final Four. Când are loc turneul pentru medalii
Calificare la pas pentru Rapid în Final Four. Când are loc turneul pentru medalii
Echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti este ultima calificată la Turneul Final Four al Cupei României, după ce a învins miercuri, în deplasare şi în manşă unică, formaţia Gloria...
#Gica Hagi, #Rapid, #Rapid Bucuresti, #Mihai Iosif, #farul constanta, #Liga 1 meciuri rezultate , #antrenor