Gica Hagi, atac fara precedent la adresa fotbalistilor de la Viitorul

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 09:10
5040 citiri
Gica Hagi, atac fara precedent la adresa fotbalistilor de la Viitorul
Foto: Hepta.ro

Gica Hagi a avut cel mai dur discurs public la adresa fotbalistilor de la Viitorul Constanta, nemultumit de evolutia pe care acestia au avut-o in partida cu ASA Targu Mures, incheiata la egalitate, scor 1-1.

Regele nu si-a crutat deloc jucatorii, punandu-i la zid in frunte cu portarul Pecanha si fundasul dreapta Romario Benzar.

"Sunt dezamagit de modul in care ne-am comportat dupa gol. Sunt total nemultumit. Pecanha sa fie sanatos, ce pot sa ii fac. Mergem inainte, vom vedea cu cine. Vom regla lucrurile din mers. Ne-am dorit, clubul si-a facut datoria 100% fata de toti. Astept si eu de la ei sa ma multumeasca. Ce conteaza daca sunt suparati, eu am vazut ce au facut pe teren, unde nu au facut ce trebuie, cu toate ca am tipat mai mult la ei dupa ce am marcat. Le-am zis sa joace la fel. Din pacate, trageau de timp incepand cu Pecanha. Inexplicabil, pentru ca nimeni nu i-a zis. Am invatat sa tragem de timp", a spus Hagi la Digi Sport.

In ceea ce-l priveste pe Romario Benzar, Hagi i-a reprosat faptul ca a trimis prea multe centrari imprecise.

"S-au schimbat lucrurile fata de prima parte a campionatului, chiar daca am adus jucatori de experienta. Se pare ca sunt impliniti. Le e bine. Benzar a dat centrari numai in capul lor. Nu dai o data la ai tai, nu vezi culoarea pe care o ai? Da o centrare unde sunt aia cu alb si negru. Dai numai la rosu. Parca ii lua la tinta. E problema lor, dar o vom regla. De niciunul nu sunt multumit. Cum ne-am comportat noi cu ei, asa trebuie sa o faca si ei cu noi", a completat Hagi.

Mai mult, Hagi a anuntat ca portarul Pecanha va fi dat afara de la echipa dupa acest meci. Regele l-a certat si pe Ioan Filip, dar a parut nemultumit si de Banel Nicolita si Florin Cernat, care au fost accidentati in ultima perioada.

"Nu ii mai dau sanse lui Pecanha, joaca Tordai 97 de acum incolo (Arpad Tordai, nascut in 1997 - n.red.). Am vorbit cu Filip sa stea in fata apararii ca ei jucau cu doua varfuri si el a plecat la pressing sus. Eu strigam sa stea acolo si el tot in fata se ducea. 500 de kilometri facuti de pomana si mai facem si 500 inapoi. Am adus jucatori cu experienta care trebuiau sa aduca un plus mare echipei si care aveau multe meciuri internationale, dar din pacate stau pe acasa si jucam cu copii de 97", a conchis Hagi.

Liga 1: Viitorul lui Hagi rateaza victoria la Targu Mures

ASA Targu Mures si Viitorul Constanta au terminat la egalitate, scor 1-1. Golul ardelenilor, reusit de Tucudean, l-a avut coautor pe portarul Pecanha, care a scapat in plasa un sut moale, pe centrul portii.

Dupa acest rezultat, Viitorul ocupa locul 5 in play-off, cu 25 de puncte, in tim pce ASA este ultima, cu 21 de puncte.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Gica Hagi Viitorul, #Gica Hagi atac fotbalisti Viitorul , #Viitorul
Comentarii
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
A CAZUT STATUIA HAGI peste Viitorul ....fotbalului !