România, la un pas să-l piardă pe cel mai tânăr marcator din istorie. Canada și Turcia îl vor pe Enes Sali, noul "diamant" al lui Hagi. "Mai discutăm. Nu știi ce-ti rezervă viitorul"

Joi, 23 Septembrie 2021, ora 13:5514667 citiri
România, la un pas să-l piardă pe cel mai tânăr marcator din istorie. Canada și Turcia îl vor pe Enes Sali, noul "diamant" al lui Hagi. "Mai discutăm. Nu știi ce-ti rezervă viitorul"
Enes Sali. Foto: Facebook / Farul Constanța

Enes Sali a devenit la doar 15 ani și 6 luni cel mai tânăr marcator din istoria fotballui românesc.

Jucătorul lui Hagi a marcat în meciul Farul - Clinceni și a intrat în istorie.

Patronul echipei are numai cuvinte de laudă despre tânărul fotbalistul care i-a fascinat chiar și pe șefii Barcelonei, însă o problemă cu actele a făcut ca el să nu rămână în Catalunia.


Hagi a profitat și l-a luat imediat la Academia sa. În plus, i-a dat minute în prima echipă la o vârstă atat de fragedă.

Născut în Canada din părinți români de origine turcă, Enes Sali poate să joace pentru trei țări.

Evoluțiile entuziasmate ale fotbalistului i-au trezit pe șefii de la Istanbul, care îl vor în naționala lor. Deocamdată, la juniori, evoluează pentru România.

Și Canada și-a manifestat interesul pentru Enes Sali.

Tatăl jucătorului spune că nu știe sigur pentru ce naționala va juca la seniori.

"Mai discutăm. Tot timpul discutăm și luăm deciziile împreună. Deocamdată joacă pentru România. A fost la un turneu U17 în Polonia. A venit foarte fericit de acolo. Deocamdată suntem aici, jucăm pentru România. Nu știi niciodată ce-ți oferă viitorul. Nu vreau să zic ceva și să nu se adeverească apoi.

Deocamdată e aici, joacă pentru România. Eu sper că va fi România. Suntem turci, dar nu suntem cetățeni turci. Avem dublă cetățenie, română și canadiană. Pentru mine, România e prima variantă", a declarat Engi Sali, tatăl lui Enes, pentru gsp.

Golul lui Enes Sali care a intrat în istorie. Sursa video: Youtube / Digisport