Funar: Boc si Funeriu trebuie internati de urgenta si supusi unui control psihiatric

Vineri, 08 Aprilie 2011, ora 09:23 2367 citiri

Presedintele filialei PRM Cluj, Gheorghe Funar, este de parere ca regimul Basescu-Boc are misiunea sa lichideze invatamantul in limba romana si ca atat premierul Emil Boc, cat si ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, trebuie internati de urgenta si supusi unui control psihiatric.

"Toti presedintii Romaniei si toate guvernele post-decembriste au declarat ca Invatamantul este prioritate nationala. Vorbe frumoase, dar fapte contrare. Lichidarea invatamantului romanesc reprezinta un obiectiv major si obligatoriu in Holocaustul impotriva romanilor.

Pentru atingerea acestui obiectiv, prin bugetul general consolidat al statului roman s-au alocat tot mai putine fonduri pentru invatamant", a declarat Gheorghe Funar, citat de Cluj Online.

Guvernul isi va angaja raspunderea pentru salariile profesorilor si Codul Social

"Daca Guvernul Boc V, proptit de parlamentarii PD-L, UNPR, UDMR si deputatii minoritatilor etnice, refuza sa puna in aplicare hotararile judecatoresti irevocabile si isi va angaja, pentru a 12-a oara, raspunderea pe un proiect de lege vizand plafonarea drepturilor salariale ale cadrelor didactice corelat cu amanarea platii cresterilor salariale cuvenite, este tot mai evident ca acest guvern lupta impotriva statului de drept, a invatamantului romanesc.

Premierul Emil Boc si ministrul Educatiei trebuie internati de urgenta si supusi unui control psihiatric", a mai declarat presedintele PRM Cluj.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News