Funar: Alegerile anticipate, solutia salvatoare

Vineri, 06 August 2010, ora 21:16 1874 citiri

Secretarul general al Partidului Romania Mare, Gheorghe Funar, considera ca, in prezent, solutia politica o constituie alegerile anticipate, nu remanierea Guvernului.

"Remanierile clocite in vacanta parlamentara nu vor stopa prabusirea economica, de peste 10% in doi ani, dirijata de Guvernele Boc I - IV si nici nu vor opri saracirea populatiei. Solutia salvatoare o reprezinta alegerile anticipate", a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, Gheorghe Funar.

Liderul PRM sustine ca tara se indreapta intr-o directie gresita si ca responsabilitatea apartine tuturor celor care au condus Romania din 1989 incoace.

"Marea majoritate a populatiei, peste 80%, considera ca tara a fost indreptata intr-o directie gresita. Cine a indreptat-o? Cu siguranta, cei trei presedinti, adica Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu, precum si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, impreuna cu toate guvernele formate din reprezentanti ai partidelor politice care s-au aflat, cu schimbul, la putere, in cardasie cu UDMR", a afirmat Gheorghe Funar.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News