Funar a chemat politia la tribunal - acuza BEC ca listele lui au fost folosite pentru Vadim

Joi, 10 Aprilie 2014, ora 15:07 3031 citiri
Foto: Romania Tv

Presedintele PRM, Gheorghe Funar, a chemat politistii la Tribunalul Bucuresti, miercuri seara, acuzand Biroul Electoral Central ca lista sa de candidati pentru europarlamentare a fost folosita pentru sustinerea candidaturii lui Corneliu Vadim Tudor.

"Am sesizat prin 112 politia. Au venit doi comisari si doi ofiteri in criminalistica", a spus Funar, miercuri seara, dupa ora 20.00, transmite Romania Tv.

Fostul primar clujean a precizat ca vrea sa reclame o frauda, iar la tribunal au venit politisti de la sectia 10. Funar a sustinut ca, venind la tribunal pentru a depune o noua contestatie, a descoperit ca semnaturile depuse pentru lista sa ar fi fost numarate in contul listei lui Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor poate candida la europarlamentare - decizie definitiva

"Noi ce am constatat: ca au fost numarate in mod gresit de tribunal si luate in considerare de Curtea de Apel listele de candidati ai Partidului Romania Mare pe care noi le am depus, nu listele lui Vadim. Cine a facut greseala, dupa parerea mea: BEC care a trimis listele noastre valide", a mai spus liderul PRM.

Miercuri, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis ca europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor poate candida pentru un nou mandat in Parlamentul European.

Decizie definitiva: Lista depusa de Funar pentru PRM la europarlamentare, respinsa

Totodata, marti, Curtea de Apel Bucuresti a respins contestatia lui Gheorghe Funar la decizia BEC de a respinge lista de candidati depusa de acesta pentru alegerile europarlamentare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News