Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Udrea, demisie fara explicatii din PDL - Flutur: L-am informat pe Blaga si atat, respect decizia ei

Vineri, 31 Ianuarie 2014, ora 19:03
2819 citiri
Udrea, demisie fara explicatii din PDL - Flutur: L-am informat pe Blaga si atat, respect decizia ei

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a spus ca respecta decizia Elenei Udrea de a-si da demisia din partid, evitand insa sa comenteze plecarea fostului ministru al Turismului la Partidul Miscarea Populara.

Elena Udrea l-a sunat, joi, pe Gheorghe Flutur, si i-a spus ca si-a dat demisia din partid si ca nu va fi prezenta, sambata, la reuniunea PDL de la Brasov.

Intrebat ce a discutat cu Udrea, Flutur a raspuns: "Nu pot sa spun foarte mult".

"Ieri (joi - n.red.), eram la Viena, la un summit pentru campania de europarlamentare, reprezentantul PDL acolo. Am sunat-o pe doamna Udrea, am invitat-o la Brasov, la Colegiul Director, apoi mi-a comunicat ca a luat hotararea si si-a dat demisia din partid si l-am informat pe domnul Blaga. Atata tot", a declarat senatorul PDL, pentru Ziare.com.

Elena Udrea a demisionat din PDL

Intrebat daca fostul ministru al Turismului si-a motivat in vreun fel decizia, secretarul general al PDL a precizat: "Nu, n-a fost nici timp".

"Eram la un summit, nici n-am mai putut raspunde dupa aceea. L-am sunat doar pe domnul Blaga, pentru ca acolo trebuia sa particip la acel summit. Eu am venit azi-noapte de la Viena si nu stiu alte elemente.

Era o invitatie la Colegiul Director pentru a explica ultimele declaratii de presa pe care le facuse. Eu nu vreau sa comentez acum aceste lucruri, este optiunea fiecaruia, demisia este un act unilateral si partidul a luat act de ceea ce s-a intamplat", a mentionat Gheorghe Flutur.

Udrea isi anunta inscrierea in PMP: Plec dintr-un partid, raman intr-o echipa

Acesta a mai explicat ca nu doreste sa comenteze decizia Elenei Udrea: "Respect decizia domniei sale, demisia, si atata tot. Nu vreau sa comentez in niciun fel".

Fostul ministru democrat-liberal Elena Udrea si-a anuntat joi seara demisia din PDL si a anuntat ca s-a inscris in Partidul Miscarea Populara, la o zi dupa ce formatiunea a fost inscrisa oficial la tribunal.

Campania pentru europarlamentare, principala tema a Colegiului Director

In ce priveste Colegiul Director al PDL, de sambata, secretarul general al partidului a spus ca principala tema o reprezinta campania pentru alegerile europarlamentare.

"Noi avem o agenda foarte incarcata, suntem deja la Brasov, pregatim strategia de campanie si avem o serie de teme pe agenda privind legatura cu PPE, Congresul de la Dublin samd. Dar cele mai multe de ordin intern - campania pentru europarlamentare.

Sunt multe lucruri care trebuie discutate - in primul rand echipa de campanie, coordonator. Campania de strangere de semnaturi - sustinerea listei de candidati, minim 200.000 de semnaturi -, organizarea pe judete. Deci in perioada de precampanie se fac o serie de organizari", a afirmat senatorul PDL.

Intrebat daca se va definitiva lista pentru europarlamentare, Gheorghe Flutur a raspuns: "Nu".

"Nu am discutat aceste lucruri, e prea devreme ca sa discutam. Deocamdata va aduc aminte ca am stabilit niste criterii pentru candidatii la alegerile europarlamentare, la Colegiul Director din vara anului trecut, de la Baia Mare. Vom respecta aceste criterii si la momentul potrivit va vom face cunoscuta lista si criteriile care stau la baza acestei liste", a mai spus secretarul general al PDL.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Gheorghe Stefan demisie Elena Udrea, #Elena Udrea demisie PDL, #Gheorghe Stefan alegeri europarlamentare, #Colegiu Director PDL , #PDL