Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Sotia lui Gheorghe Flutur, inmormantata langa Manastirea Voronet

Joi, 30 August 2012, ora 17:23
5641 citiri
Sotia lui Gheorghe Flutur, inmormantata langa Manastirea Voronet
Foto: Turismo

Elisabeta Flutur, sotia secretarului general al PDL Gheorghe Flutur, a fost inmormantata, joi, in cimitirul de langa Manastirea Voronet, in prezenta a aproximativ o suta de persoane.

Sotia liderului PDL a fost inmormantata in cavoul familiei, in prezenta rudelor si a prietenilor apropiati.

Inhumarea a fost precedata de o slujba de inmormantare oficiata de un sobor de preoti, intre care staretul Manastirii Putna, ahimandrit Melchisedec Velnic, la Biserica "Sfintii Mihail si Gavril" din Gura Humorului.

La ceremonia religioasa au luat parte cateva sute de persoane, fiind prezenti si presedintele Traian Basescu si majoritatea liderilor PDL: Vlasile Blaga, Elena Udrea, Anca Boagiu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Cezar Preda, Emil Boc, Theodor Stolojan, Ioan Oltean, Cristian Radulescu, Mircea Toader, Traian Radu Ungureanu.

Majoritatea acestora au ajuns la Suceava cu un avion, impreuna cu seful statului, iar de acolo au mers la Gura Humorului cu un microbuz.

Ei au stat doar la slujba de inmormantare, la final ajutand la impartirea colacilor, printre cei care au ajutat rudele familiei Flutur fiind si Traian Basescu.

Presedintele a plecat imediat dupa slujba, cu microbuzul, impreuna cu liderii PDL, ramanand doar Theodor Stolojan, care a mers si la Voronet.

Basescu a ajuns in jurul orei 12.00 la Biserica "Sfintii Mihail si Gavril" din Gura Humorului, unde fusese depus sicriul cu trupul neinsufletit al Elisabetei Flutur. Seful statului a venit impreuna cu Vlasile Blaga, Elena Udrea, Anca Boagiu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Cezar Preda.

Eliza Flutur, sotia secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, a murit, luni noapte, la Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava, in urma unei boli incurabile.

Sotia lui Gheorghe Flutur, in varsta de 53 de ani, suferea de cancer de mai multi ani.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#inmormantare sotie Gheorghe Flutur, #Flutur sotie inmormantare Voronet, #Flutur sotie cimitir Voronet, #Basescu inmormantare sotie Flutur , #PDL
Comentarii