PDL pregateste "Cartea neagra a guvernarii USL" la nivel local

Joi, 02 Mai 2013, ora 20:08
2325 citiri
PDL pregateste "Cartea neagra a guvernarii USL" la nivel local

Catalin Flutur, presedintele Organizatiei judetene a Partidului Democrat Liberal, sustine ca, in luna iunie, botosanenii vor avea o ampla analiza a ceea ce "au realizat" USL-istii pe plan local de cand au preluat fraiele conducerii politice.

"Vom spune ce s-a intamplat in aceasta perioada. Eu consider ca un an de zile a fost suficient pentru oricine, chiar daca se pricepea, chiar daca nu se pricepea, ca intr-un an de zile sa invete si sa vina cu solutii viabile pentru judetul si pentru orasul nostru si cu proiecte asa cum au promis in campania electorala", a declarat Catalin Flutur.

O astfel de analiza a pregatit PDL si la nivel national. "Cartea neagra a guvernarii USL" va fi prezentata de democrat liberali in prima jumatate a lunii mai.

Raluca Turcan, vicepresedinte PDL pe domeniul educatie, cultura, cercetare, culte, minoritati, prezenta marti la conferinta de presa a democrat-liberalilor botosaneni, a subliniat ca partidul pe care il reprezinta are datoria de a le prezenta romanilor felul in care au fost inselati cu promisiuni electorale de USL-isti, aceasta analiza facand parte din opozitia pe care au promis ca o vor face.

In plus, democrat-liberalii sustin ca nu prezinta acest raport doar de dragul de a arata greselile si nepriceperea actualilor guvernanti, ci vin si cu solutii alternative, in cadrul unei opozitii constructive, la care s-au angajat in fata romanilor.

"Cartea neagra sau cum o vom intitula noi cand va fi lansata pe 8 mai va arata diferenta dintre promisiunile USL in campania electorala si realitatea unui an de guvernare. Este o diferenta enorma. Practic aproape nimic din ceea ce au promis nu au facut intr-un an de guvernare, ceea ce inseamna, in mod logic, inselarea asteptarilor romanilor.

Creionarea, sublinierea acestei inselatorii a asteptarilor romanilor este rolul opozitiei. De aceea vom prezenta ceea ce nu s-a facut intr-un an de guvernare USL si vom prezenta, de asemenea, ce propunem noi", a declarat Raluca Turcan, vicepresedinte PDL pe domeniul educatie, cultura, cercetare, culte, minoritati.

Despre ce va cuprinde "Cartea Neagra a guvernarii PDL", Raluca Turcan a sintetizat: preturi mult mai mari ca in urma cu un an, salariul mediu ramas la acelasi nivel ca la momentul preluarii fraielor politice de catre USL, zeci de taxe si impozite noi.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Carta Neagra guvernare, #Carta neagra USL , #PDL
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Asta cine mai e, neam cu Flutur? Sau in nordul tarii, numele e ceva
Poza executorul
executorul
rank 5